wonen & slapen

SALE: Bedden & boxsprings

In onze bedden & boxsprings sale is altijd wel iets te vinden, of je nu op zoek bent naar een bed, een boxspring of een hoogslaper. Kijk dus regelmatig, dan vind je vast iets moois naar jouw zin v ...

24 resultatensorteren op
nieuwste collectie

SALE Bedden & boxsprings

Op zoek naar een nieuw bed of een nieuwe boxspring? Soms wil je wel eens wat anders of ben je gewoon aan een nieuw bed toe. De vraag is dan wat je wilt kopen. Een bed of een boxspring. Dat ligt natuurlijk geheel aan je eigen voorkeur, maar ook of je je oude matras nog wil houden en dus alleen kiest voor een nieuw bed. Daarnaast ook niet onbelangrijk: wat is je te besteden budget? Verder kan je in onze sale natuurlijk ook kinderbedden vinden.

Leuke bedden & boxsprings met kortingen!

De bedden & boxsprings in onze sale hebben kortingen die echt de moeite waard zijn. De sale items zijn te herkennen aan hun donkerrode actielabel en zijn zowel terug te vinden op deze sale pagina als op de reguliere pagina's met bedden. Kies wel snel, want op=op! Kijk eens wat vaker in de sale want er komen natuurlijk regelmatig nieuwe producten bij. Bij Wehkamp betekent vandaag besteld morgen in huis. Komt het even niet uit of heb je misschien andere plannen die dag? Kies dan een ander geschikt moment dat jou het beste past.

Merken in de sale

Op zoek naar een merk met een heel aantrekkelijk prijskaartje? Kijk dan eens rond in onze sale shop bedden & boxsprings. Met een beetje geluk vind je unieke items van topmerken zoals bijvoorbeeld whkmp’s own of Coming Kids. Toch niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan ons huidige assortiment bedden en boxsprings kijk of dat bed of die boxspring van jouw dromen hier tussen zit!