POP top teaser image

Sale: boxsprings

1 resultaat
nieuwste collectie

1 resultaat

Koop je boxspring bed in de sale bij wehkamp

Een boxspring in de sale heeft veel voordelen. Ben je wat moeilijk ter been, dan is de hoge instap van een boxspring bed uit de sale ideaal. Ook als je het bed verschoont, hoef je niet te bukken. De eenpersoons boxspring in de sale bestaat uit verschillende onderdelen. Zo stem je je boxspring van wehkamp helemaal af op jouw eigen wensen. Zo kun je je zelfgekozen matras op de boxspring twijfelaar in de sale leggen. Jij bepaalt hierbij helemaal zelf welk matras het wordt en waar jij comfortabel op ligt. Bij ons vind je een boxspring in de sale van verschillende merken zoals wehkamp home, Beter Bed en Eastborn. Boxsprings gaan lang mee. Verleng de levensduur van de matras op je boxspring met de hoeslakens uit onze collectie. Zo heb je jarenlang plezier van onze matrassen en boxsprings. Wij wensen je een goede nacht. Aan ons zal het niet liggen!

Ook voor kleine kamers een boxspring

Een luxe boxspring in de sale is er echt niet alleen voor grote slaapkamers. Ook in een kleine kamer past een boxspring. Je bepaalt zelf de afmeting van je boxspring. Je hebt al een boxspring van 140x200 in de sale. De breedte van je bed bepaalt voor een groot deel je slaapcomfort. Heb je iets meer ruimte, kies dan een boxspring van 180x200 in de sale. Een twijfelaar boxspring is ook ideaal voor kleine ruimtes en zit net tussen een een- en tweepersoons bed in.

Geniet van een luxe boxspring in de sale

Vind je het prettig om ’s avonds nog even te lezen of televisie te kijken voordat je gaat slapen? Verwen jezelf met een elektrische boxspring in de sale. Met behulp van de afstandsbediening verstel je het hoofdeinde en vaak ook het voeteneinde van je eenpersoons boxspring in de sale. Zo wordt het wel heel aantrekkelijk om naar bed te gaan!

Ontdek onze boxspring met opbergruimte in de sale

Heb jij een kleine slaapkamer, dan is het zaak alle ruimte in je slaapkamer zo efficiënt mogelijk te gebruiken. Een boxspring met opbergruimte scheelt je weer een kast. De ruimte in de box van je boxspring twijfelaar in de sale gebruik je voor extra kussens, winterkleding of andere zaken die je niet zo vaak nodig hebt. Zo gebruik je alle beschikbare ruimte optimaal.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.