Keukenspeelgoed

1 Resultaat
Aanbevolen

1 Resultaat

Alles zelf doen met keukenspeelgoed

Kopjes thee of koffie zetten, broodjes roosteren, groente snijden, salades maken, taart versieren; vrijwel alles wat we in het dagelijks leven in de keuken doen, is ook verkrijgbaar in een speelgoedvariant.

Keuken speelgoed van hout of plastic

De spulletjes op deze pagina worden meestal gemaakt van hout of van plastic. Keuken speelgoed van hout heeft bij veel ouders de voorkeur, omdat het materiaal beter is voor het milieu en ook nog doorgegeven kan worden aan kinderen en kleinkinderen. Toch heeft plastic speelgoed ook zijn voordelen. Het materiaal is bijvoorbeeld erg kleurvast, is lekker licht en kan gewoon mee in bad als je kindje dat opeens heeft besloten.

Geef keuken speelgoed voor je kind in combinatie met een keukentje

Verjaardag in aantocht en zoek je leuke cadeautjes om te geven? Dan kan het een leuk idee zijn om zelf een groot cadeau te geven, zoals een kinderkeuken en te vragen of vrienden en familie leuke accessoires van deze pagina voor bij de keuken uit willen zoeken. Denk bijvoorbeeld aan het koffiezetapparaat van Little Dutch, mini keuken speelgoed van Nijntje of de houten sandwich set van New Classic Toys.

Geef ze eindeloos veel mogelijkheden

Heb je naast het keukenspeelgoed en de speelkeukens ook al de winkeltjes gezien? Je kindje krijgt daarmee de mogelijkheid om ook nog 'boodschappen' te doen en af te rekenen, voordat hij of zij aan de slag gaat in de keuken. Er zijn zoveel mogelijkheden!

Morgen al lekker spelen

Kinderen leren dankzij het speelgoed op deze pagina om samen te spelen, hun fantasie te gebruiken en lekker zelfstandig aan de slag te gaan. Wil je ook graag dit leuke speelgoed voor je kind in huis halen? Bestel dan vandaag nog en wij laten het morgen al bij je thuis bezorgen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help