Kinderkeukens

3 Resultaten
Aanbevolen

3 Resultaten

Vroeger ook met een kinderkeukentje gespeeld

Kun je je nog herinneren dat je vroeger met een kinderkeukentje speelde? Grote kans van wel, want kinderkeukens zijn van alle tijden.

Houten kinderkeuken of plastic kinderkeuken

Gaat het een kinderkeuken van hout worden of kies je toch liever voor een plastic keukentje? Veel ouders vinden houten speelgoed er mooier uitzien en bovendien heeft dit speelgoed ook als voordeel dat het duurzamer is dan plastic. Toch heeft een plastic keukentje ook zijn voordelen. Het materiaal is namelijk lekker licht, waardoor het minder zeer zal doen als er per ongeluk een pannetje of bordje op het voetje van je kind valt. Bovendien blijven de kleuren van plastic speelgoed lang mooi en kan het ook goed in combinatie met water.

Kinderkeukens in verschillende kleurtjes

Little Dutch heeft een prachtige kinderkeuken in roze in het assortiment en ook Wood heeft een keuken in een roze variant. Daarnaast is er ook een aantal keukentjes in blauw, rood of wit verkrijgbaar. Vind je dat zo'n grote kinderkeuken te veel ruimte in beslag neemt? Dan kun je ook eens kijken bij de kleine keukentjes. Zo is het keukentje van Wood bijvoorbeeld een stuk kleiner dan de kinderkeuken van Kidkraft.

Maak het spelen nog leuker met leuke kinderkeuken accessoires

Sommige keukentjes worden geleverd met een aantal accessoires, maar er zijn ook keukens waar de accessoires nog apart bij gekocht moeten worden. Let hier dus goed op als je een kinderkeukentje koopt. We hebben trouwens ook nog een aparte pagina met keukenspeelgoed. Je zult je verbazen over het enorme aanbod met leuke spulletjes voor erbij.

Nog meer speelgoed bij wehkamp

Twijfel je nog of je je kindje een kinderkeuken of toch ander speelgoed cadeau moet geven? Bekijk dan ook eens onze andere speelartikelen, zoals het kindergereedschap en de verkleedkleren. Er is zoveel leuk speelgoed om uit te kiezen.

Morgen al bij je thuis bezorgd

Zo'n kinderkeuken is (meestal) best wel aan de grote kant. Het is in ieder geval niet handig om zo'n keuken in een fysieke winkel te kopen en vervolgens op je fiets te vervoeren. Natuurlijk kun je ook de auto gebruiken als vervoersmiddel voor de nieuwe keuken voor je kind, maar waarom maak je het jezelf niet gemakkelijk en laat je het keukentje door ons bezorgen? Wij bezorgen het morgen al bij je thuis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help