Driewielers

Leren fietsen doe je als eerste met een driewieler. Op drie wielen sta je steady en kun je rustig proberen het trappen onder de knie te krijgen. En na een tijdje moe of geen zin meer? Dan kan mama of papa je voortduwen en meehelpen met sturen. En wanneer groot genoeg om zelf te fietsen kan bij alle exemplaren de duwstang makkelijk verwijderd worden.

11 resultaten
aanbevolen

11 resultaten

Driewielers

Als je wilt weten wat driewielers zijn, dan hoef je alleen maar de naam van deze leerzame rijwielen te ontleden. Deze kinderfietsen bestaan namelijk uit drie wielen, precies zoals je er zelf vast en zeker eentje had vroeger. Wil je dat je kind dezelfde mooie fietservaringen opdoet op zijn of haar eigen driewieler? Bekijk dan ons assortiment en kies de variant die het beste bij hem of haar past. Zoals je zult zien, hebben we diverse mogelijkheden als het om driewielers gaat. We hebben houten varianten die een nostalgisch uiterlijk hebben, maar ook exemplaren van metaal en plastic die er wat moderner uitzien. Aan jou de keuze: op welke driewieler zie jij jouw kind binnenkort fietsen?

Veiligheid staat voorop

Kinderen vanaf twee jaar kunnen op een driewieler spelen. Dit is een mooi opstapje naar het echte fietsen, vooral omdat driewielers extra stabiel zijn doordat ze een laag zwaartepunt hebben en twee achterwielen. De kantelveiligheid wordt hierdoor verhoogd. Bekende merken die je bij ons vindt zijn Kettler en Dushi. De prijzen en specificaties verschillen, dus vergelijk ze met elkaar en je ziet vanzelf welke ideaal is. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een houten driewieler die ook als loopfiets te gebruiken is. Of misschien wil je zelf wat meer controle houden of hulp bieden aan je kind. Dat kan met de driewielers die voorzien zijn van een duwstang. Hiermee kun je zelf duwen, zodat je kind kan oefenen met de trappers. Dankzij de hoge rugleuning die driewielers meestal hebben, schuiven de berijders er niet zomaar af. Een veilige en nuttige aankoop dus!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.