Driewielers

Leren fietsen doe je als eerste met een driewieler. Op drie wielen sta je steady en kun je rustig proberen het trappen onder de knie te krijgen. En na een tijdje moe of geen zin meer? Dan kan mama of papa je voortduwen en meehelpen met sturen. En wanneer groot genoeg om zelf te fietsen kan bij alle exemplaren de duwstang makkelijk verwijderd worden.

2 Resultaten
Aanbevolen

2 Resultaten

Helemaal zelf trappen

Ze worden zo snel groot! Zo snel zelfs, dat het al tijd wordt om hem of haar een echte driewieler te geven. Op driewieler fietsen kan je kindje helemaal zelf trappen om vooruit te komen en dat is natuurlijk super stoer. Wordt het een driewieler voor een meisje of een driewieler voor een jongen?

Handig duwfietsje voor mama en papa

Als het aan je kindje ligt, bepaalt hij of zij zelf waar jullie naartoe gaan. Toch is dat niet altijd heel handig, en dat weten de designers van een aantal driewielers op deze pagina maar al te goed. Daarom is er ook een driewieler met duwstang te koop. Een driewieler met duwstang maakt het mogelijk om het fietsje een beetje te sturen en te duwen als je kindje moe wordt (of gewoon geen zin meer heeft om te trappen).

Luxe fietsjes met drie wielen

Zelfs als het om driewieler fietsen gaat, kun je kiezen uit eenvoudige en geavanceerde fietsjes. Er is bijvoorbeeld een driewieler kinderfiets met een zonnekap, zodat je je kindje zelfs tijdens het fietsen uit de zon kunt houden. Er zijn daarnaast ook fietsjes met een handig riempje die je kindje veilig op het fietsje houdt. Nu we het toch hebben over de veiligheid van je kindje: als je kindje gaat fietsen, raden we aan om hem of haar altijd een helm op te zetten.

Driewieler kopen bij wehkamp

Naast fietsjes met drie wielen verkopen we bij wehkamp ook schattige loopfietsjes en nog veel meer speelgoed voor kinderen. Ga je een driewieler kopen? Dan kun je dus ook meteen andere spullen aanschaffen en tegelijk laten bezorgen. Dankzij onze snelle bezorgservice heb je je bestelling morgen al in huis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Denim Deals
Shop 20% korting

Categorieën

Mijn account
Help