Mooi & gezond

Handverzorging

Je handen hebben op een dag aardig wat te verduren. Zo worden ze gewassen met warm water, koud water, pak je er van alles mee op en ga zo maar door. Het is dus belangrijk om ze goed te verzorgen. Wij ...

756 resultatensorteren op
aanbevolen

Handverzorging

Verzorgde handen en een mooi kleurtje op je nagels. Waar begin je nou eigenlijk mee op het gebied van handverzorging en nagellakken? Stap 1 is het goed schoonmaken van je handen met een handzeep. Een heerlijk zachte van Dove of van Neutral zonder parfum. Bij stap 2 vijl je je nagels in de gewenste vorm. Tegenwoordig kan je veel kanten op, rond of met een punt, je bepaald het zelf. Vervolgens kies je een mooi kleurtje uit. Een mooie donker paarse in de winter of een fel roze voor in de zomer. Ga je liever voor een veilige kleur, kies dan voor rood, dan zit je altijd goed. Zorg ervoor dat je alle oude nagellak hebt verwijdert met een nagellakremover.

Begin altijd met een basecoat, deze voorkomt dat je nagels gaan verkleuren en dat je langer plezier hebt van je nagellak. Breng de nagellak dicht bij je nagelriem aan en verspreid het vanuit het midden naar de rest van je nagel. Bouw altijd dunne laagjes op om zo goed de kleur te bepalen. Goed laten drogen en op naar de volgende laag. Als laatste breng je een topcoat aan. Deze zorgt ervoor dat je nagellak niet afgeeft en langer blijft zitten. Kies voor een matte topcoat om je nagellak een andere look te geven. Geen geduld of tijd? Gebruik de instant dry druppels om je nagellak sneller te laten drogen.

Tot slot wil je natuurlijk ook dat je handen er verzorgd uitzien. Breng handverzorging zoals een nagelserum aan op je nagelriemen zodat ze lekker soepel en zacht worden. Daarnaast heb je ook nog de keuze uit verschillende handcrèmes van merken als Meraki, The Bodyshop of Alessandro voor de droge handen. Ontdek ons brede assortiment handverzorging en vind jouw favoriete product.