Mooi & gezond

Haarverzorging

Als je wilt draag jij je haar elke dag in een andere stijl. Verzorg je haar met shampoo, conditioner en haarcrème. Style het met wax, gel of styling mousse. Kleur het met haarverf of haarkleuring. Met ...

1070 resultatensorteren op
aanbevolen

Haarverzorging

Als je wilt, draag jij je haar elke dag in een andere stijl. Je verzorgt je haar met shampoos, conditioners en haarcrèmes. Style het met wax, gel of styling mousse. En kleur het met haarverf of haarkleuring. Met dank aan merken als Andrélon, Syoss, Nivea en Wella. Haal alles uit je haar met de talloze producten die wij voor je hebben op het gebied van haarverzorging! Honderden verschillende artikelen wachten op je in ons assortiment. Hiermee kun je de unieke combinatie samenstellen die perfect is voor jouw haar. Vertrouw op onze optimale prijs/kwaliteitverhouding en meer dan prima service. Je haar zal je dankbaar zijn!

Wat je ook zoekt op het gebied van haarverzorging

Een belangrijk onderdeel van haarverzorging is de shampoo die je gebruikt. Als je bijvoorbeeld highlights hebt, of een kleurtje in je haar, is de Schwarzkopf Gliss Kur Color Protect shampoo ideaal voor jou. Daar krijgt je haar een mooie kristalglans van en de kleur blijft langer mooi. Na het wassen en verzorgen van je haar komt het stylen. Daarvoor hebben we professionele haardrogers voor. Föhns helpen je sneller te drogen en stylen. Als je haar in model zit, voeg je als finishing touch nog wat haarlak toe voor een sterke, maar zacht aanvoelende fixatie.