POP top teaser image

Rains mode

In Scandinavië wil het, net als in Nederland, nogal eens regenen. Daarnaast zitten er in Scandinavië veel topontwerpers. Een merk uit dit gebied dat zich richt op regenjassen mag dan ook niet ontbreken. De Denen hebben een prachtige collectie Rains regenkleding ontworpen, waardoor je spontaan zin krijgt in een fikse regenbui.

20 Resultaten
Aanbevolen

20 Resultaten

Rains

Veel Nederlanders dromen van een emigratie naar een warm en zonnig land. Niet eens zozeer vanwege de kou hier, maar vanwege de vele regenbuien. Jij behoort niet tot die groep Nederlanders, jij houdt van de regen. Je ziet wat voor moois regen brengt en weet dat het een kostbaar goed is dat we moeten omarmen. Daarnaast hou jij ervan om je Rains regenkleding weer uit de kast te kunnen halen. Ander dan je collega's kom jij niet als een verzopen katje op je werk aan, maar fris en fruitig.

Lange regenjassen die je droog houden

De meeste Rains regenjassen zijn lang, waardoor je goed droog blijft. De regenjassen zijn zo ontworpen dat je ze over de meeste jassen kan dragen. Ook handig in de winter bijvoorbeeld, dan blijf je lekker warm gekleed. De jassen zijn verkrijgbaar in mooie kleuren als rood, olijfgroen, donkergroen en donkerblauw. Van kleine tot grote maten. De jassen passen uitstekend bij elk figuur.

Voor vrouwen en mannen

Onze collectie bestaat uit Rains herenjassen en damesjassen. Daarnaast zijn er unisex jassen verkrijgbaar. Alle jassen hebben een eenvoudig en strak ontwerp. Ze hebben een leuk kleurtje en ze zijn van hoogwaardige kwaliteit. Dankzij het tijdloze design en het duurzame materiaal kunnen de jassen jarenlang mee, in elk seizoen. Met de Rains regenjassen geniet je gegarandeerd meer van de regen en kijk je er zelfs naar uit.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Tot 40% korting

Categorieën

Mijn account
Help