Roze poefjes

1 Resultaat
Nieuwste collectie

1 Resultaat

Een roze poef in huis

Met een leuke licht roze poef in je woonkamer heb je altijd een extra zitplaats bij de hand. In onze webshop kun je terecht voor een leuke poeder roze poef, maar ook voor roze krukjes of fauteuils. De kleur roze is helemaal van deze tijd, maar past ook prima in een trendy retro interieur of een hypermoderne inrichting. Wil je wat kleur toevoegen aan een strak ingerichte kamer? Dan is de keuze voor een poefje in een mooie pastelkleur snel gemaakt. Daar heb je altijd wel plek voor.

Richt je huis creatief in met een roze velvet poef

Met een gezellige poef in een rond roze model haal je meer in huis dan een stoeltje alleen. Je gebruikt een poefje prima als een klein bijzettafeltje. Zet er een mooi design dienblad op, of gebruik de poef als tafeltje voor je favoriete boeken. Zo maak je de poef snel vrij wanneer er extra bezoek aanschuift. Met een dienblad of een plankje op een velours poef in het roze heb je een mooi podium voor je favoriete planten of een mooie lamp bij de hand. Ook in een kinderkamer is een oud roze poef (of een poefje in een andere kleur) perfect. Tip: kies voor een poef met verborgen opbergruimte onder de zitting. Perfect voor speelgoed of hebbedingetjes!

Een roze poef voor binnen of buiten

Een licht roze poef of een mooie retro oud roze poef is leuk om op zonnige dagen buiten bij je tuinset te plaatsen. Haal de poef wel naar binnen zodra het kouder wordt of als er regen dreigt. Ook in de tuin fungeert een velours poef in het roze als extra zitplaats of als bijzettafeltje. Gooi wat gezellige kussens (ook in het roze) op je tuinbank of fauteuils, of leg een buitenkleed neer. Zo zorg je voor een gezellige zithoek in de zon!

Heerlijk shoppen vanuit huis

Shop 24 uur per dag vanaf je telefoon, tablet of laptop en bestel jouw favoriete poeder roze poef voor in huis of in een slaapkamer wanneer jij zin hebt om te shoppen. Met veel verschillende betalingsmogelijkheden en een snelle levering op het gewenste adres maken wij het winkelen in onze webshop makkelijk. Ontdek ons assortiment en bestel jouw roze velvet poef of een andere poef in een rond roze model in onze shop.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.