Merken

Vtech babyspeelgoed

De ontwerpers van VTech zetten zich in voor educatief en sprekend speelgoed dat jouw kindje ondersteunt in elke ontwikkelingsfase. Door de hoge kwaliteit en het goed doordachte design gaat VTech babys ...

21 resultatensorteren op
nieuwste collectie

VTech babyspeelgoed

Bij het kopen van speelgoed voel je vaak enige weerstand. Ten eerste gaat het vaak veel te snel kapot en ten tweede heb je niet het idee dat het bijdraagt aan de ontwikkeling van een kleine baby. Het is dan zonde van je geld om iets te geven waar de kersverse ouders niet op zitten te wachten. VTech babyspeelgoed is anders. Het is niet kapot te krijgen en daarnaast pedagogisch zeer verantwoord.

Onweerstaanbare aantrekkingskracht

VTech babyspeelgoed heeft een enorme aantrekkingskracht op kleintjes. De vrolijke kleuren, ronde vormen, herkenbare muziekjes en prettige stemmetjes werken in op bijna alle zintuigen van de baby. VTech werkt graag met dieren en voertuigen. Ook vertaalt VTech moderne technologie, zoals een telefoon of een tablet, naar de belevingswereld van een baby. Kies zo speelgoed dat precies aansluit bij de smaak en ontwikkelingsfase van het kind, zoals het VTech interactief speelgoed.

Speelgoed van het jaar

Voor het ontwerp van VTech babyspeelgoed werkt VTech samen met ouders, kinderen, pedagogen en speelgoedexperts om hoogwaardig en leerzaam speelgoed te ontwikkelen. VTech speelgoed heeft daardoor al vaak een nominatie van speelgoed van het jaar ontvangen. Ook vielen ze meerdere malen terecht in de prijzen.

VTech babyspeelgoed bestellen bij wehkamp

VTech babyspeelgoed koop je bij wehkamp. Vanaf 20.- verzenden we je bestelling gratis. Mocht je onverhoopt iets verkeerds besteld hebben, dan kan je gratis en zonder gedoe terug sturen.