Merken

Real Techniques

Make-up-artiest of make-up-beginneling: met de handige make-up-artikelen van Real Techniques maakt iedereen zich eenvoudig perfect op. Zo breng je met de Real Techniques make-up-kwasten moeiteloos mak ...

18 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Real Techniques make-up

Je herkent het vast wel, je staat in de ochtend voor de spiegel en je ziet al je onregelmatigheden op je gezicht. Maar je hoeft je geen zorgen meer te maken: als je de kwast van Real Techniques make-up over je gezicht haalt, is je huid meteen weer egaal en stralend. Je bent meteen klaar om fris en fruitig de straat op te gaan.

Herkenbaar aan de vrolijke kleuren

De Real Techniques make-up herken je al van verre. Met de leuke oranje, paarse en roze kleuren zijn ze een vrolijke accessoire in de toilettas. Het assortiment bestaat uit kwasten en sponzen. Deze worden zowel door professionals als particulieren gebruikt. De sponzen kunnen zowel droog als nat gebruikt worden om foundation of blush aan te brengen. Er zijn zelfs sponzen aanwezig waarmee je andere lichaamsdelen mooier naar voren kunt laten komen.

Professionele make-up tegen een scherpe prijs

De Real Techniques make-up biedt je de kans om professionele kwasten en sponzen in huis te halen tegen een aantrekkelijke prijs. Laat de make-up artiest in jou naar boven komen. Combineer de Real Techniques make-up met mooie natuurlijke foundation of blush. En waar je ook heengaat, in de Real Techniques koffers en reisbagage kun je je kwasten overal mee naartoe nemen. Vandaag besteld is morgen al in huis en vanaf 20.- wordt je bestelling gratis bezorgd.