Merken

Real Techniques

Make-up-artiest of make-up-beginneling: met de handige make-up-artikelen van Real Techniques maakt iedereen zich eenvoudig perfect op. Zo breng je met de Real Techniques make-up-kwasten moeiteloos mak ...

20 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Real Techniques

Tijdens het make-uppen merk je al snel dat voor een perfect resultaat de penselen en andere hulpstukken minstens zo belangrijk zijn als de make-up zelf. Daarnaast is het van belang dat je de kwasten en sponzen juist hanteert. Om anderen hiermee te helpen, begonnen de zusjes Samantha en Nicola Chapman een eigen Youtube-kanaal met instructievideo's. Dit kanaal werd al snel een succes met vele duizenden volgers. Hierop startten de zussen een eigen merk voor make-up-producten: Real Techniques.

Van penselen en kwasten tot make-up-sponzen

In onze collectie van Real Techniques vind je alle denkbare benodigdheden om make-up zorgvuldig aan te brengen. Pronkstuk van de collectie blijven evenwel de borsteltjes. Deze waardevolle hulpmiddelen zijn volledig dierproefvrij en met verschillende prijzen bekroond. Naast de vele penselen en kwasten zijn er ook sponzen waarmee je bijvoorbeeld eenvoudig foundation aanbrengt. In het assortiment van Real Techniques make-up vind je voorts zowel oogpotloden als handige setjes om je wenkbrauwen mee bij te werken.

Eersteklas make-up tegen scherpe prijzen

Met de Youtube-video's van Sam en Nic Chapman ontdek je eenvoudig welke borstels van Real Techniques je nodig hebt voor jouw beoogde make-up-resultaat. Door meteen een setje penselen of kwasten te kopen, haal je de handige make-up-attributen nog voordeliger in huis. Koop je toch liever losse producten? Dan loont het zich vaak om een exemplaar extra te kopen, want als je voor meer dan 20.- bestelt, betaal je geen verzendkosten. Heb je een verkeerde borstel besteld? Je mag het gratis terugsturen.