Merken

Beebielove

Wie verlang er nou niet af en toe naar zijn of haar kindertijd? De ontwerpen van het Nederlandse modemerk Beebielove zijn geïnspireerd op dit nostalgische gevoel, gecombineerd met een moderne twist. B ...

43 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Beebielove SALE: babykleding

Een baby is een echt wonder der natuur en het spreekt dan ook voor zich dat de kleine man of vrouw door en door verwend wordt. Eén van de belangrijkste zaken om aan een kind te geven, is leuke, schattige, lieve babykleding die het kind er fantastisch uit laat zien! Als moeder of vader wil je toch ook dat jouw baby de leukste kleding draagt? Met de Beebielove SALE: babykleding haal je niet alleen een schitterende garderobe voor je baby in huis maar ontzie je ook nog eens je portemonnee. Kwaliteitsvolle en mooie kleding voor een zacht prijsje, beter wordt het niet!

Een leuk cadeau

Een artikel uit de collectie Beebielove SALE: babykleding is een perfect geschenk om rond of enige tijd na de bevalling aan de kersverse ouders te geven. T-shirtjes met persoonlijkheid, boxpakken en zelfs schattige rokjes: je vindt het allemaal bij wehkamp.

Meegroeien met het kind

Het leukste aan de Beebielove SALE: babykleding is niet eens de hoge korting voor de leuke kleertjes, maar het feit dat de kleding van Beebielove met jouw kind mee kan groeien. Wat dacht je bijvoorbeeld van een paar Beebielove kinderjeans? Bij wehkamp vind je het allemaal!

Op zoek naar een leuk artikel bij de collectie Beebielove SALE: babykleding? Je hoeft niet bang te zijn voor problemen zoals een verkeerde maat. Bij wehkamp kan je immers het bestelde gratis terugsturen als er iets niet naar wens is.