POP top teaser image

Rode lingerie voor dames

155 Resultaten
Aanbevolen

155 Resultaten

Prachtig ondergoed in de kleur rood

De kleur rood wordt geassocieerd met liefde, passie en verlangen. Dat is dan ook de reden dat veel soorten ondermode in deze kleur, zoals body's, jarretels, bh's en strings, zo graag gedragen worden. Rood ondergoed zou bovendien zelfs geluk kunnen brengen in het nieuwe jaar als je het draagt op oudejaarsnacht. Vooral Italiaanse vrouwen dragen daarom tijdens oud en nieuw rood ondergoed.

Een mooi lingerie setje in rood

Ook al ziet vrijwel niemand je ondergoed, je voelt je toch nét even anders als je mooie ondermode in rood draagt. Een lingerie setje in rood kan bestaan uit een rode bh van kant of een rode push-up bh in combinatie met een rode string of een rood boxershort. Er zijn veel mogelijkheden als het gaat om een rode lingerie set, dus de kans is groot dat jouw nieuwe lingerie in rood er precies zo uit komt te zien zoals jij het voor ogen hebt.

Lingerie in rood van heel veel verschillende merken

Je nieuwe rode lingerie set kan van het bekende merk Calvin Klein zijn, maar ook van heel veel andere merken zoals HEMA, Lascana, Sapph, ten Cate, S.Oliver of Esprit. Bepaal dus zelf of jouw nieuwe rode bh van je lievelingsmerk moet zijn of probeer eens een rode push up bh of rode bh van kant uit van een merk dat je (nog) niet kent.

Een rode bh met een rode string of een rode onderbroek

Een rode beha is natuurlijk het mooiste in combinatie met een rode string of onderbroek, zodat je een rood lingerie setje draagt dat goed bij elkaar past. Veel vrouwen twijfelen of ze niet beter een string kunnen dragen in plaats van een onderbroek of boxershort. Soms is het dragen van een string even wennen, maar je hebt dan wel als voordeel dat de randjes van je ondergoed niet zichtbaar zijn onder strakke kleding.

Bestel je nieuwe rode bh, string of een rood lingerie set bij wehkamp

Ook jij verdient het om kleding te dragen waarin je je mooi en zelfverzekerd voelt, en dat geldt ook zeker voor het ondergoed dat je draagt. Bestel daarom vandaag nog prachtig rood ondergoed waar jij je op en top vrouwelijk in voelt en geniet voortaan elke dag van de mooie setjes die je aanhebt. Als je nu bij wehkamp je bestelling plaatst, kun je zelfs morgen al je nieuwe ondergoed gaan dragen!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.