Overzicht

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Haal de chef-kok in jezelf naar boven met onze receptenboeken

Haal je inspiratieloos maar weer de aardappelen en een pot groente uit de kast? Dan merk je wellicht dat het plezier in eten voor jou en je gezin afneemt. Soms weet je gewoon niet meer wat je op tafel moet zetten. Ook wanneer je regelmatig gasten die blijven eten krijgt, is het prettig om ze iets culinairs voor te zetten. Nieuwe inspiratie haal je eenvoudig uit de kookboeken die we online voor je hebben klaargezet. Bekijk dan ook direct welk receptenboek bij je past en verras je gezin en je gasten met de lekkerste gerechten.

Verschillende soorten receptenboeken

Er zijn eindeloos veel verschillende kookboeken, van boeken voor de beginnende thuiskoks tot aan boeken voor mensen die wat meer uitdaging kunnen en willen gebruiken. Maar denk ook zeker aan boeken voor mensen die vegan of vegetarisch eten en de liefhebbers van heerlijk buiten koken op de barbecue. In een vegan kookboek en een vegetarisch kookboek ontdek je recepten die bij jouw leefwijze passen. Een BBQ kookboek beperkt zich overigens niet tot kookboeken waarin staat hoe lang je spareribs op het rooster moeten liggen. Je leest hier ook hoe je je eigen sauzen en rubs kunt maken om je gerechten nog meer smaak te geven.

Koken met kinderen

Kinderen kijken graag de kunsten van het leven af van hun ouders. Met een stukje zelfstandigheid kun je niet vroeg genoeg beginnen en dus is het een mooie bezigheid om samen te koken. Je kind laten helpen met koken is ook een goede manier om slechte eters toch aan het eten te krijgen. Vaak eten kinderen beter wanneer ze zelf met de bereiding van het eten hebben geholpen. Koop je een kinderkookboek, dan kan het kind ook zelf goed de recepten volgen. Daarnaast zijn de gerechten op een gezonde en lekkere manier op de smaak en wensen van kinderen aangepast. Een leuke activiteit om samen met je (klein)kinderen te ondernemen.

Een kookboek bestellen bij wehkamp

We zetten bij wehkamp regelmatig nieuwe kookboeken online. Zo heb je altijd een reden om je boekenkast met de nieuwste titels uit te breiden. Ook binnen het bestaande aanbod is er enorm veel keuze. Plaats je vandaag je bestelling, dan heb je deze de volgende dag al in huis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.