Koken & tafelen

Kookboeken

Iedereen houdt van lekker eten, niet iedereen van koken. Die laatste groep slinkt wel dankzij kookprogramma’s als Heel Holland Bakt en The Naked Chef. Of je nu wel of niet graag in de keuken staat, hi ...

2115 resultatensorteren op
aanbevolen

Kookboeken

Sta jij iedere avond in de keuken om een uitgebreide maaltijd te maken? Of wil je doordeweeks gewoon lekker makkelijk, maar wel gezond koken? Doe dan inspiratie op met lekkere recepten uit een van onze kookboeken. Voor iedere situatie en voor elk moment vind je een geschikt kookboek. Natuurlijk ook leuk om cadeau te geven.

Kookboeken van bekende chefs

Er zijn tegenwoordig heel veel kookprogramma’s op tv. Bijna iedere bekende chef heeft zijn of haar eigen kookboek. Wil jij die gerechten van jouw favoriete chef ook wel eens thuis uitproberen? Dat kan! De kookboeken van Jamie Oliver en Nigella Lawson zijn ontzettend populair.

Ook lekker gezond

Hou jij van lekker eten, maar wil je ook graag fit blijven? Ook dan kun je terecht bij ons ruime aanbod. Wij hebben kookboeken speciaal voor koolhydraatarme voeding. Of waarbij je kookt, allemaal zonder pakjes en zakjes. De kookboeken van Rens Kroes staan natuurlijk ook boordevol gezonde voeding. Maar als je niet erg op de calorieën let, is er ook voldoende aanbod. Voor de echte smullers onder ons. Wat dacht je bijvoorbeeld van het kookboek van ‘Heel Holland Bakt’?

Bestellen

Van welke keuken je ook een kookboek zoekt, bij wehkamp kun je vast een geschikt boek vinden. Loopt het water jou ook al in de mond? Bestel jouw favoriete kookboek dan vandaag nog bij wehkamp. Wij komen ‘m supersnel bij je thuisbezorgen. Dan sta jij binnenkort heerlijk te kokkerellen.