SES Ik Leer knippen, mozaieken en prikken
 • uitverkocht

  SES Ik Leer knippen, mozaieken en prikken

  13.99
  Knippen, mozaïeken en prikken
  Uitverkocht

  Mail mij als mijn maat weer beschikbaar is

  SES Ik Leer knippen, mozaieken en prikken

  Voor jonge kinderen is er nog zo veel te leren. Waarom zou je dat niet op een speelse manier doen? Deze set van SES is perfect voor jonge kinderen om allerlei basisvaardigheden te leren. Leer op een leuke en veilige manier knippen, prikken en mozaïeken. Inclusief allerlei vrolijk bedrukte vellen die het leren één groot feest maken!

  Kenmerken:
  - Grover, stevig gaas met dikke wol;
  - Snel een leuk resultaat;
  - Voor jongens en meisjes;
  - Veilige stompe naald, waarmee je de wol gemakkelijk door de gaatjes haalt;
  - Sterke cardboard borduurkaarten.
  lees meer

  Specificaties

  MerkSES
  MerklijnSES Ik Leer
  Min. leeftijd (jaar)3
  EAN8710341148782
  artikelnummer951509

  Reviews (1)

  algemene beoordeling
  (review)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.