Witte kleding

3512 resultaten
aanbevolen

3512 resultaten

Witte kleding van wehkamp: voor alle seizoenen

In de zomer dragen we graag witte dameskleding of witte heren kleding. Wit is comfortabel en koel, omdat deze kleur het zonlicht weerkaatst. En… op wit zie je zweetvlekken niet zitten. Kies speciaal voor witte linnen kleding in de zomer. Dit materiaal is ademend en neemt vocht op. Wit is er voor alle seizoenen en het is absoluut niet saai, zeker niet als je het slim combineert. Want dat is nu juist zo makkelijk met wit: het matcht met alle andere kleuren. Als jij het lastig vindt om goede combi’s te vinden, sla je met wit nooit de plank mis. Welke tint je huid ook heeft, wit discrimineert niet en staat iedereen.

Een witte outfit als basics in je kast

Iedereen moet een witte blouse in de kast hebben hangen. Wit staat voor puurheid en eenvoud. Het maakt je outfit rustiger. Draag je je witte blouse op een jeans, dan creëer je een fijne casual outfit. Diezelfde witte blouse op een pantalon geeft een zakelijke uitstraling. Zo kan je met één kledingstuk alle kanten uit. Ook een wit T-shirt is niet weg te denken uit je kast. Veel mannen dragen graag een shirt onder hun overhemd in plaats van een hemd. Het shirt neemt transpiratievocht op en irriteert je huid niet.

Met wit kom je de winter wel door

Nog op zoek naar een winterse outfit? De regel dat je in de winter geen wit mag dragen is onzin. Met een witte trui kom je de winter wel door. Kies eventueel voor offwhite of roomwit. Ook een wit vest is altijd fijn om bij de hand te hebben. Kleed ook je mini-me in wit.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.