Kinderbadpakken voor meisjes

23 Resultaten
Nieuwste collectie

23 Resultaten

Badpak voor meisjes nodig? Bekijk het aanbod met geweldige badpakjes

Badpakken met ruches, roze badpakken, gebloemde badpakken, uv-badpakken: deze pagina staat vol met leuke badpakken voor meiden. Shop dus vandaag nog een geweldig badpak bij wehkamp.

Zwemkleding voor meisjes in verschillende kleuren en leuke printjes

Van roze tot blauw en van drukke printjes tot een streepje, wat is het toch leuk om een badpak voor meiden uit te zoeken. Een badpak voor meisjes is verkrijgbaar vanaf maat 50 tot maat 176. Om snel een badpak in de juiste maat te vinden, gebruik je de filter aan de linkerzijde van de pagina. Als je bijvoorbeeld een badpak in maat 92 zoekt, kun je dit aangeven in de filter en vervolgens krijg je alleen maar badpakken in deze maat te zien. Zoek daarna zelf een geweldig badpak uit of laat haar zelf bepalen wat ze draagt naar het strand of zwembad. Ze zal het hoe dan ook geweldig vinden.

Wat voor badkleding voor meisjes zoek je precies?

Naast de keuze tussen verschillende kleuren en prints kun je ook nog het model van het badpak voor je kind bepalen. Zo zijn er badpakken met dunne schouderbandjes of juist bredere schouderbandjes en zijn er ook badpakken waarvan de bandjes kruisen op de rug. Ben je bang dat je kindje verbrandt? Dan is een uv-badpak de oplossing.

Alle strandkleding voor meisjes bij wehkamp

Heb je toch liever een bikini dan een badpak voor meiden of zoek je strandkleding voor een meisje? Het is allemaal te koop bij wehkamp. Check ook zeker of er een badpak voor meisjes in de sale verkrijgbaar is voor een scherpe deal, en bestel meteen alles wat je nodig hebt. Zo weet je zeker dat je genoeg zomerse kleding en zwemkleding hebt voor een geweldige dag op het strand of in het zwembad.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Vandaag al -20% in de app
Download de app

Categorieën

Mijn account
Help