Kinderriemen

Met een mooie riem ziet je broek er net wat stoerder uit én zakt ‘ie niet af! Zowel voor jongens als meisjes kan een riem net iets extra’s geven aan de outfit. We hebben leren kinderriemen in zwart en bruin van Vingino en Scotch Shrunk. Ook hebben we riemen met grappige details of een hippe tekst.

27 Resultaten
Aanbevolen

27 Resultaten

Kinderriemen

Als je broek maar niet afzakt! Een riem is belangrijk om te hebben want niets is vervelender dan een broek die te los zit of constant afzakt. Vooral voor kinderen die nog snel groeien en continu buiten spelen, is het van belang om een goeie riem te hebben. Zo kunnen zij die leuke broek die net iets te los zit, toch aan! En kunnen zijn lekker spelen en hoeven zij zich geen zorgen te maken op een loszittende broek.

Kinderriemen in elke maat

Kinderen groeien ontzettend snel en daarom is het van belang dat hun kleren goed zitten. Een goede riem biedt de oplossing. Een riem kan heel lang meegaan door het elke keer een tandje groter te maken. Kinderriemen zijn er voor elke leeftijd van jouw kind. Zo hebben wij kinderriemen vanaf maat 65 t/m 100. Op deze manier kun je jouw kind altijd van de juist maat riem voorzien. Meet van tevoren de maat van jouw kind goed op zodat zij lang met hun nieuwe kinderriem kunnen doen. Het meten kan je gemakkelijk thuis doen met een meetlint. Heeft jouw kind toch een grotere maat nodig? Neem dan eens een kijkje bij de dames riemen of heren riemen.

Welke riem past bij jouw kind?

Kies jij voor een stoere leren riem voor jouw kind of juist schattige bretels om hun broek omhoog te houden? Onze collectie heeft riemen in alle soorten en maten. Van echte leren kinderriemen van Vingino of Petrol Industries tot aan een stoere Mango riem met studs. Wij hebben riemen in kleuren zoals goud, zilver, wit, bruin of zwart van bekende merken zoals CoolCat, Vingino, NIK&NIK en Petrol Industries. Een kinderriem zorgt voor een stoere uitstraling en maakt de outfit van jouw kind helemaal af. Zo mooi, daar zakt je broek niet meer van af.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Denim Deals
Shop 20% korting

Categorieën

Mijn account
Help