Krups dolce gusto machine

Nescafé Dolce Gusto is een koffiemachine waarmee je één kopje koffie per keer kan maken. Maar dat is niet zomaar een kopje koffie. Dat is keer op keer een ultiem lekker kopje koffie. Elke capsule is luchtdicht verpakt en bevat de beste koffiebonen. De machine zorgt voor de juiste druk, waardoor je binnen een minuut een perfecte Lungo, Espresso, Cappuccino, Latte Machiato of zelfs Chai Tea Latte in je kopje hebt.

15 resultaten
aanbevolen

15 resultaten

Dolce Gusto

De koffie die je normaal gesproken in een espressobar haalt, haal je nu heel eenvoudig in huis met de Dolce Gusto espressomachines. Naast een fantastische espresso biedt Dolce Gusto je ook allerlei variaties in thee en koffie. Denk daarbij aan een cappuccino of een latte macchiato. Het handige aan deze apparaten is dat ze met capsules werken. Daardoor heb je snel een heerlijk kopje koffie of thee. Er zijn allerlei varianten capsules te verkrijgen, dus er is altijd een smaak die bij jou past. Datzelfde geldt voor de koffiemachines. Dolce Gusto heeft namelijk verschillende modellen, waarbij het verschil vooral te vinden is in het design ervan. Aan de binnenkant zijn ze allemaal vrijwel hetzelfde en ook de koffie die eruit komt is altijd van hoogstaande kwaliteit. De keuze is aan jou: welke machine van Dolce Gusto past het beste op jouw aanrechtblad? Je bestelt jouw automaat heel eenvoudig en snel bij wehkamp.nl. Wij bieden je de service en de prijs/kwaliteitverhouding die je van ons gewend bent.

Bepaal zelf hoe je jouw Dolce Gusto koffie drinkt

Alle koffieapparaten van Dolce Gusto bieden je de mogelijkheid om zelf in te stellen hoeveel water je bij de capsule wilt doen. Zo bepaal je heel simpel de sterkte van je koffie. Op de capsule staat een advies dat uitgaat van de gemiddelde koffiedrinker. Hou jij juist van een sterke bak, dan doe je er iets minder water bij en als je minder sterke koffie wilt dan doe je er meer water bij. Dankzij de druk van 15 bar zet je met Dolce Gusto altijd de perfecte espresso. Probeer het zelf!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.