Blenders & juicers

Met onze ruime collectie blenders & juicers maak je snel en eenvoudig je eigen verse sapje, smoothie of milkshake. Naast de welbekende blenders, citruspersen en sapcentrifuges bieden wij je ook powerblenders, slowjuicers en droogovens van topmerken als Philips, Tefal en Versapers. En wist je dat sap uit een slowjuicer tot wel 4 dagen houdbaar is?

44 resultaten
nieuwste collectie

44 resultaten

Blenders & juicers

Een blender of een juicers is onmisbaar in iedere keuken. Ben jij op zoek naar een blender of juicer, maar weet je nog niet welke je precies moet kopen? Wij helpen je een eindje op weg. Hieronder lees je welke modellen waar het beste in zijn. Met het aanbod van merken als Kenwood, Vitamix en Philips zit er altijd wel iets voor je tussen. Bestel vandaag nog, dan komen wij jouw nieuwe blender of juicer snel bij je thuisbezorgen. Waar en wanneer jij dat wilt.

De blenders: wat is het verschil?

Welk type blender of juicer jij nodig hebt, is afhankelijk van wat je er precies mee wilt gaan doen. Wil je graag smoothies maken van zachte ingrediënten? Dan volstaat een normale blender. Kijk dan ook eens bij de blenders to go, waar je een meeneemflesje direct op de blender kunt zetten, zodat niets over hoeft te gieten. Zoek je iets meer power, om bijvoorbeeld ook noten of harde groentes superfijn te kunnen malen? Dan is een powerblender de machine voor jou. Deze kan ook warme gerechten, zoals soep en saus maken.

Juicers

Het verschil tussen een blender en een juicer is wat de machine doet met de ingrediënten. Bij smoothies die je in de blender maakt, worden alle ingrediënten fijngemalen door de ronddraaiende messen. Ook onderdelen van groente of fruit die minder goed te verteren zijn, komen daardoor in je smoothie. Smoothies uit de blender hebben daardoor vaak een dikkere consistentie dan sapjes die uit een slowjuicer komen. De slowjuicer perst en zeeft alle nuttige onderdelen uit de ingrediënten, maar laat de onderdelen die niet goed verteerbaar zijn, eruit. De sapjes van deze slowjuicers zijn vaak ook wat langer houdbaar dan een smoothie. En het levert weer meer sap op dan een sapcentrifuge of citruspers. Bij de sapcentrifuge gooi je hele stukken fruit bovenin de machine en komt het sap er onderaan uit. De citruspers is perfect wanneer je gewoon lekker sinaasappelsap of grapefruitsap wilt maken.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.