Kooktoestellen

5 Resultaten
Aanbevolen

5 Resultaten

Kooktoestellen

Begint het soms ook weer te kriebelen om lekker te gaan kamperen met je gezin? Krijg je er dan ook zo’n zin in om op de camping gezellig samen buiten eten? Dan heb je een betrouwbaar kooktoestel nodig, waarmee je gemakkelijk je eten klaarmaakt. Een kooktoestel voor de camping dat functioneel is, handig in gebruik en veilig. Eentje waarop je kunt vertrouwen als het erop aan komt! Want ook op vakantie of tijdens een weekendje weg moet er gegeten worden. Voor het opwarmen van een snelle hap of om uitgebreid te koken kun je niet zonder zo’n praktisch kooktoestel!

Compacte gastoestellen voor op de camping

Als je gaat kamperen wil je graag een compacte kampeeruitrusting. Een camping kooktoestel dat niet te groot en te zwaar is, komt dan goed van pas. Bij wehkamp vind je een ruim aanbod gastoestellen voor op de camping met handige afmetingen. Zo’n kooktoestel neem je gemakkelijk mee onderweg en neemt niet te veel plaats in. Er is ook een klein camping gasstel verkrijgbaar dat je zelfs in je rugzak kunt meenemen. Niets is leuker dan je tent op te slaan midden in de natuur in een prachtige omgeving waarbij het je aan niets ontbreekt! Ook dan kook jij je eigen potje voor jezelf of je gezin op zo’n handige camping gasbrander.

Veilig in gebruik

Ben je op zoek naar het beste kooktoestel voor op de camping? Let er dan op dat je een product kiest met een thermische beveiliging. De meeste moderne toestellen zijn hiermee uitgerust. De gastoevoer wordt automatisch onderbroken wanneer de vlam uitgaat. Dat is wel zo veilig in het gebruik. Dit mechanisme komt in werking als de pan overkookt of als de vlam dooft door gespetter. Zet jouw gasstel op een stevige campingtafel en kokkerellen maar!

Camping gasstel met meerdere gasbranders

Soms volstaat een eenvoudig kooktoestel als je gaat kamperen. Ben je met een groter gezin of groep vrienden op pad? Kies dan een campingtoestel met uitgebreidere mogelijkheden. Een toestel met meerdere pitten zorgt ervoor dat je tegelijkertijd meerdere pannetjes op het vuur kunt zetten. Het koken wordt dan iets comfortabeler en minder gestrest! Je hoeft zo niet omstebeurt de pannetjes te verwarmen en voorkomt daarmee ook onnodig afkoelen van eerder opgewarmd eten.

Handige extra's

Veel modellen hebben voor extra gebruiksgemak een piëzo-ontsteking. Geen getob meer met lucifers die snel uitgaan of waaraan jij je handen brandt! Met een ingebouwde ontsteking zet jij in een fractie van een seconde je gasstel aan en kun je snel van start gaan met koken en bakken. Zo zet je met een campingtoestel in een handomdraai een lekkere maaltijd op tafel en wordt koken een stuk eenvoudiger.

Betrouwbare kwaliteit

Een gasstel moet doen waarvoor het ontworpen is, altijd en overal. Tijdens je kampeervakantie wil je graag zorgeloos genieten van je vrije tijd. Geen haperende campingtoestellen en ergernissen. Blijf in de flow met de gasstellen van wehkamp. Deze toestellen zijn stuk voor stuk van goede en betrouwbare kwaliteit. Er zijn verschillende prijsklassen waaruit jij je keuze kunt maken. Bekijk snel op de site het ruime aanbod van wehkamp.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help