Tuin - kersttuin

Kerst in de tuin

Veel mensen versieren alleen hun huis als ze de kerstversiering ophangen en vergeten de tuin. Terwijl je tuin het verlengde is van je huis, en dus ook prima versierd kan worden. Mooie kerstverlichting in de tuin ophangen, of misschien zelfs een kerstboom buiten zetten? Bij Wehkamp vind je alles om de tuin ook klaar te maken voor de feestdagen.

Kerst in de tuin

Trek de kerstsfeer van binnen dit jaar eens door naar buiten. Maak je tuin ook helemaal klaar voor de feestdagen. En wie weet sta jij deze kerst wel gezellig met een warme chocolademelk of gluhwein bij het vuur te genieten van de mooi versierde tuin.

Kerst in de tuin

Versier de gevel

Niet alleen de tuin, maar ook de gevel van je woning kan versierd worden voor de feestdagen. Ontdek verschillende lichtslingers om je huis helemaal om te toveren in de kerstferen. Zie je het niet zitten om op een ladder te klimmen om lampjes langs de gevel te hangen? Versier dan de deur met wat gezellige verlichting.

Een kerstboom in de tuin

Breng je tuin meteen in de kerstsferen door er een kerstboom in te plaatsen. Ga jij voor een lichtboom, of toch voor een echte boom? Let op als je een echte boom gaat plaasten in de tuin, kies voor lampjes die geschikt zijn voor buiten. Bij Wehkamp vind je verschillende formaten lichtbomen, maar ook genoeg verlichting om je boom buiten te versieren.

Meer inspiratie?

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help