Thuis met de feestdagen

Thuis met de feestdagen

Geniet thuis van een sfeervol kerstdiner.

Alles voor een bijzonder kerstfeest thuis

Vier jij dit jaar kerst in een kleine kring? Of pak je groots uit met de hele familie? Hoe dan ook wil je er iets bijzonders van maken. Je huis feestelijk aan te kleden, een heerlijk kerstmaal te bereiden en dat zo fraai mogelijk opdienen. Geniet van de mensen om je heen en van een prachtige sfeer.

Kerstversiering

Kerstversiering

Met de mooiste kerstversiering is jouw huis binnen no-time een winter-paradijs. Zet een prachtige kerstboom neer, vul 'm met kerstballen en verdeel andere kerstdecoratie over je hele huis. Weet je niet welke kerstboom het beste in jouw huis past? Lees hier alles over kerstbomen of ontdenk onze top 10 kerstbomen en kies de perfecte boom voor jouw huiskamer.

Servies

Servies

Je tafel is pas echt een feestje met prachtig servies. Serveer je heerlijke maaltijden op een feestelijk serveerbord, geef iedereen een trendy kom voor de soep en plaats deze bovenop een mooi dinerbord.

Heel Holland bakt thuis

Bij een kerstdiner hoort natuurlijk een heerlijk dessert. Haal alle bakbenodigheden uit de kast en bak een heerlijke cake, taart of koekjes als afsluiter van het feestmaal. Of zet ze van tevoren al neer, zodat iedereen vast kan snacken.

Meer inspiratie?

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

We zijn live!
Shop de collectie

Categorieën

Mijn account
Help