Top Teaser Lite - Inspiratie - Gastblog - Anne-Marie - Ik ga op vakantie en ik neem mee

Anne-Marie gaat op vakantie en ze neemt mee...

Geschreven door Wehkamp & co gastblogger Anne-Marie | Ken je dat spelletje nog van vroeger? Dan moest je om beurten iets aan het lijstje ‘mee te nemen op vakantie’ toevoegen. En dat lijstje werd steeds langer en langer! Net als mijn eigen inpaklijst tegenwoordig. Want naast een hele stapel leuke jurkjes en badkleding, gaat er nog veel meer op vakantie mee!

Strandtas

In mijn koffer stop ik altijd een strandtas. Zo’n vrolijke van riet of raffia geeft je toch gelijk helemaal Ibiza vibes? Er past gemakkelijk een strandlaken, flesje water, boek en zonnebrandcrème in. En zo’n tas is ook handig als je een dagje gaat shoppen of een paar kleine boodschappen wil doen. Ook heb ik altijd een stoffen tas bij me, om vieze was in te stoppen.

Strandtas

Zonnebrandcrème

Zonnebrandcrème is natuurlijk onmisbaar. Helemaal nu ik naar India ga waar het – as we speak – 42 graden is! Smeerde ik mij vroeger het liefst in met olie, tegenwoordig kies ik eerder voor een dry mist. Geeft geen plakkerig gevoel en is waterbestendig. Wel neem ik minimaal SPF 30 en voor mijn gezicht vaak ook SPF 50. Ik ben dol op de geur van Ambre Solair, die ruikt naar zomer en strand.

Strandlaken of hammamdoek

Ik heb standaard een hammamdoek of strandlaken in m’n koffer, want dat komt áltijd van pas. In een park als picknickkleed, als handdoek om op te liggen op het strand, als omslagdoek (koude airco!) of als er in een hotel of appartement geen handdoeken blijken te zijn.

Verpakkingsvrije beautyproducten & mini’s

Tegenwoordig kun je van diverse merken zogenaamde ‘bars’ kopen. Shampoobars, conditionerbars en zelfs ook solid dagcrème, bodyoil en bodybars (vroeger noemden we dat ‘zeep’ haha). Voordeel is dat je het gewoon in je handbagage mee kunt nemen, het is immers geen vloeistof! Ook maak ik op vakantie graag gebruik van mini’s die je bij de parfumerie krijgt, van parfums of proefmonstertjes crème.

Zonnebril(len)

Waar zonnebrandcrème je huid beschermt, is een goede zonnebril noodzakelijk voor de bescherming van je ogen. Maar daarnaast is het natuurlijk een mooi fashion statement. Ik kies meestal voor een niet te dure bril, en koop er dan meerdere. Zodat ik verschillende kleuren heb en ik in elke tas en in de auto wel een zonnebril heb liggen!

Handige zomervakantie inpaklijst

Ik heb een handige inpaklijst gemaakt voor de vakantie, die je hier kunt downloaden. Ik wens jullie allemaal een hele mooie zomervakantie toe.

Meer over onze gastbloggers

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met gastblogger Anne-Marie.

Meer inspiratie?

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.