Header

Trendy outerwear voor kids

Lekker buitenspelen of een dag op pad? Dat doen kids natuurlijk het liefste in een trendy outfit. Maar wat is nou leuke buitenkleding voor kinderen? Wij vertellen je welke streetwear voor kids helemaal in is, van stoere bomberjacks tot oversized sweaters.

1. Bomberjacks en baseball jackets

Een goede jas is natuurlijk onmisbaar bij buitenkleding voor kinderen. Bomberjacks en baseball jackets staan bekend om hun wijde fit. Ze ogen stoer en nonchalant. Je combineert ze daarom moeiteloos met jeans en kleurrijke sneakers.

1. Bomberjacks en baseball jackets

2. Wijdere jeans

Waar skinny jeans eerst helemaal trendy waren, zijn wijdere fits nu de trend. Zo dragen jongens tapered jeans. Deze zijn wijder rond de bovenbenen en smaller rond de enkels. Ook straight fit en wide leg jeans passen bij deze trend. Houd de outfit in balans met een strakker T-shirt of omarm de baggy look met een bomberjack.

3. Cargobroeken

Stoer is het thema voor outerwear voor kids. Daarom mogen cargobroeken ook niet aan de kledingkast van je kleine ontbreken. Deze stoere broeken zijn gemaakt van stevige stof en uitgerust met allerlei zakken en ritsen. Ze komen vooral in neutrale kleuren, zoals beige en legergroen. Je combineert ze met warme boots en een gewatteerde jas.

4. Gesleten jeans

Kinderen die buitenspelen, krijgen na verloop van tijd wel gesleten jeans. Dat is alleen maar mooi, want slijtage is helemaal in. Koop een spijkerbroek met verweerde stof rond de knieën of een scheur in de broekspijp. Dat oogt lekker nonchalant en stoer. Meer dan een simpel T-shirt en een stoer jack heb je niet nodig om deze look compleet te maken.

5. Oversized fits

Alles mag groot, groter, grootst als het om streetwear voor kids gaat. Shirts hoeven niet goed aan te sluiten, maar mogen juist lekker lang en wijd zijn. Ook oversized sweaters zijn helemaal trendy. Dat zorgt voor een urban look die goed samengaat met chunky sneakers.

6. Backprint

Shirts en truien met prints hebben de afbeelding vaak op de voorkant. Dat is tegenwoordig anders, want backprint is helemaal in. Zo lijkt een T-shirt aan de voorkant neutraal en effen te zijn, terwijl er op de achterkant een leuke print staat. Kies voor een backprint trui, zodat je kleine de print showt zonder het koud te krijgen.

Klaar voor ieder avontuur

Kinderen willen zorgeloos buitenspelen. De juiste outfit houdt ze warm, maar het oog wil ook wat. Je weet nu wat de belangrijkste trends voor streetwear zijn, zodat jouw kleine stijlvol naar de speeltuin gaat.

Meer inspiratie?

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help