Ben jij die echte fashion lover?

Jij bent geboren voor mode en je maakt er dan ook graag gebruik van om in het middelpunt van de belangstelling te staan. Het is jouw doel met mode hoofden te doen draaien. Je hebt een uitgesproken smaak en maakt graag zo nu en dan een statement. Met merken als Fabienne Chapot, Scotch & Soda, Modström & Circle of Trust lukt dat uitstekend. Je vindt kwaliteit belangrijk en dat straal je ook uit. Als je ergens binnenkomt, dan blijft dat niet onopgemerkt.

Jouw garderobe

Een uitgebreide collectie van pakken, (uitgewerkte) blouses, jurken, leren jassen en luxe truien vormen jouw persoonlijke garderobe. Het woord fashion victim is dan ook niet voor jou bedacht. Je vindt het niet alleen belangrijk dat kleding een mooie en verzorgde uitstraling heeft, ook kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel.

Herken je jezelf hier volledig in? Dan ben je als modevolger uiteraard altijd op de hoogte van de nieuwste trends en de mooiste modemerken.

Combineren

Als Fashion Lover houdt jij ervan om jouw eigen stijl te creëren. Je houdt ervan om bijpassende accessoires en schoenen te scoren. Je wilt er altijd goed uitzien, maar het moet ook pratisch blijven als je bijvoorbeeld even de kinderen op de fiets naar school brengt.

Een echte Fashion Lover houdt van winkelen, niet alleen voor kleding en make-up voor jezelf, maar ook leuke items voor je woning. Zij zorgt ervoor dat het huis regelmatig vernieuwd wordt met nieuwe items.

Ontdek de merken

Merken voor jouw fashion look

Dat er op het gebied van damesmode een immens aanbod van diverse merken is, weet jij allang. Voor de kenner op het gebied van fashion is er een aantal merken dat op de voorgrond staat. Enerzijds omdat ze gewoon mooie en kwalitatief sterke mode bieden en anderzijds omdat er een vriendelijk prijskaartje aan hangt. Hierbij kan je denken aan een Selected Femme, Fabienne Chapot, Josh V, POM Amsterdam, Modstrom, Circle of Trust, Mango.

Met deze schitterende merken creëer je heel eenvoudig een prachtige kledingstijl die jouw modegevoel aanvult en versterkt.

Meer inspiratie?

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.