top teaser - Black Friday 2021

Black Friday

Black Friday staat voor de deur en dat betekent dat je bij Wehkamp weer de allerbeste deals scoort. Ontdek Black Friday deals voor het hele gezin, van kleding tot woonaccessoires, nieuwe meubels, cadeaus en nog veel meer. Je vindt de beste aanbiedingen op deze pagina.

Wanneer is het Black Friday?

Black Friday 2024 is op vrijdag 29 november 2024. Het Black Friday koopjes festijn komt oorspronkelijk uit de Verenigde Staten en staat bekend als een koopjesdag vol deals, aanbiedingen en kortingen. Elk jaar valt Black Friday op de vrijdag na Thanksgiving. Black Friday wordt door veel mensen gezien als het startschot voor het kerstseizoen. Amerikanen beginnen dan al vaak met de inkoop van kerstcadeau’s. Inmiddels is deze traditie ook overgeslagen naar Nederland.

Wanneer is het Black Friday?

Met deze tips scoor jij de beste deals tijdens Black Friday

Black Friday betekent natuurlijk: deals scoren! En dat maak je jezelf een stuk gemakkelijker met deze tips:

  1. Download de Wehkamp app. In deze app ontvang je tijdens Black Friday de beste deals. Wil je als eerste op de hoogte zijn? Zet dan je push-meldingen aan. Zo pak je direct de beste deals en loop je niets mis. Download 'm hier.
  2. Volg onze socials zoals Instagram en Tiktok. Ook hier vind je topdeals tijdens Black Friday.
  3. Vul alvast je wishlist in. Wist je dat je een wensenlijstje kunt maken op wehkamp.nl of in de app? Zo zie je meteen of jouw favoriete items korting hebben tijdens Black Friday.
  4. Schrijf je in voor de nieuwsbrief. Dan heb je meteen de nieuwste Black Friday deals in je mailbox.
  5. Haal je bestelling op waar jij dat wilt. Dus niet alleen thuis, maar ook bij een ophaalpunt in de buurt. Of op je werk, bij de buren of waar je maar wilt.

Meer inspiratie?

Wat is Black Friday?

En wat is de betekenis van Black Friday? Volgens velen werd de term Black Friday voor het eerst gebruikt in de USA in de jaren 50. Na thanksgiving was er een enorme verkeersdrukte om en rond Philadelphia en werd Black Friday gebruikt als term om naar deze drukte te verwijzen. Een vergelijkbare term in Europa is zwarte zaterdag, wanneer veel mensen met de auto vertrekken naar een vakantiebestemming.

Daarnaast is er ook een theorie dat de term gebruikt werd door winkeliers, die na Thanksgiving uit de rode cijfers, oftewel verlies, en in de zwarte cijfers, oftewel winst, raakten.

Een ding is zeker, Black Friday 2024 is een spektakel voor zowel kopers als verkopers. Geniet van de beste Black Friday deals, zo vind je op deze dag bij Wehkamp kortingen op absolute topmerken!

Hoe lang duurt Black Friday?

Black Friday betekent één hele dag vol kortingsacties. Dus wees er op tijd bij om jou beste deal te vinden.

Tot wanneer is Black Friday?

Black Friday eindigt ''officieel'' wanneer de dag voorbij is. Toch gaan we nog een paar dagen door, tot de opvolgende maandag.

Welke Black Friday deals scoor ik bij Wehkamp?

Bij Wehkamp creëren we de beste Black Friday deals voor onze klanten. Of je nu op zoek bent naar flinke kortingen op modemerken, Black Friday acties voor kleding, je interieur of op tijd en voordelig wil shoppen voor sinterklaas- of kerstcadeaus, tijdens de Wehkamp Black Friday deals vind je wat je hartje begeert. In de aanloop naar Black Friday krijg je meer informatie over onze selectie aan producten en merken waarmee we samenwerken. Een ding is zeker je kunt een grote selectie aan producten, merken en hoge kortingen verwachten!

Hoe shop je Black Friday sales online?

Misschien ben je wel bekend met de Black Friday taferelen, overvolle winkels, lange wachtrijen en verkeersopstoppingen. Daarnaast is het in de huidige tijden best wel lastig om je koopjes veilig in de winkel te vinden. Bij Wehkamp shop je veilig en relaxed online vanuit je warme stoel. Je geniet van een dag vol verrassingen en kortingen! Daarnaast worden alle Black Friday sales ook nog eens geleverd bij je thuis of een door jou uitgekozen plek naar keuze. Maak eenvoudig een Wehkamp account aan en geniet van onze Black Friday aanbiedingen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.