Huishouden

Wasdrogers

De was in de zon drogen is heerlijk, maar helaas staat er lang niet altijd zon. En het kost ook veel tijd. Met een wasdroger heb jij je was binnen no time droog! We hebben veel verschillende soorten w ...

81 resultatensorteren op
aanbevolen

Wasdrogers

Je kunt je bijna niet meer voorstellen hoe het was voordat er wasdrogers waren. Natuurlijk is het nog steeds fijn als je buiten in de zomer je was kunt laten drogen, maar daar moet je dan wel ruimte en tijd voor hebben. Dankzij wasdrogers kun je ook op regenachtige dagen of als je in een flat woont je was droog krijgen wanneer het jou uitkomt. Bij ons vind je diverse varianten van allerlei topmerken. Bekijk de specificaties van deze wasdrogers en selecteer eenvoudig voor op basis van jouw wensen en eisen. Het merk, het type wasdroger, de energieklasse, de maximale belading, de grootte van de vulopening, het aantal jaren garantie dat je krijgt en natuurlijk de prijs: het zijn allemaal mogelijkheden waar je onze wasdrogers op kunt selecteren. Als je snel een nieuwe droger nodig hebt, vind je het vast fijn dat supersnel bezorgd wordt, waar en wanneer jij dat wilt.

Verschillende soorten wasdrogers

Wil je een luchtafvoerdroger, die de vochtige lucht naar buiten afvoert? Of heb je liever een condensdroger die het vocht opvangt in een bak? Tot slot hebben we ook nog de warmtepompdroger die warmte uit de omgeving haalt om je wasgoed droog te krijgen. Elk van deze typen wasdrogers heeft zijn voor- en nadelen, dus jouw persoonlijke voorkeur is hierbij beslissend. Zo is ook de snelheid en het energieverbruik verschillend. Bekijk de specificaties en kies jouw ideale wasdroger!