Huishouden

Luchtbehandeling

Schone lucht is belangrijk voor een betere gezondheid. Luchtreinigers bieden een gezondere lucht voor mensen met bijvoorbeeld astma, hooikoorts of allergieën. Door middel van onze luchtreinigers zul j ...

57 resultatensorteren op
aanbevolen

Luchtbehandeling

Nooit meer last van teveel of juist te weinig vocht in huis, geen last meer van je allergieën en het hele jaar door gereinigde lucht in huis voor jou en je gezin. Dankzij onze luchtbehandelingsapparaten hoef jij je hier geen zorgen meer over te maken. Onze hele collectie bestaat uit luchtreinigers, luchtbevochtigers, luchtontvochtigers, Philips Air en weerstations. De weerstations zijn misschien een beetje een vreemde eend in de bijt, maar deze meten de binnen- en buitentemperatuur, de hoeveelheid gevallen regen, de luchtdruk en ook de luchtvochtigheid. Alles wat jij over jouw lucht wil weten, vertellen ze je.

Voor alles is een oplossing

Er is niets vervelender dan last hebben van je astma of hooikoorts, maar gelukkig is de luchtreiniger de oplossing! De luchtreinigers reinigen, zuiveren en filteren de lucht en neutraliseren bacteriën. Naast de algemene luchtreinigers, is er ook de Philips Air die 99,97% van de door de lucht overdragen pollen en huisstofmijt verwijdert.

Het kan natuurlijk zijn dat je droge lucht in je huis hebt. Genoeg vocht is niet alleen goed voor je gezondheid, maar ook voor je interieur. Daarom zijn er de luchtbevochtigers, die geleidelijk de ruimte voorzien van damp. Er kunnen ook ruimtes in je huis zijn waar je juist last hebt van teveel vocht; denk hierbij aan je zolder of kelder. De luchtontvochtigers van topmerken van o.a. Qlima zorgen ervoor dat de luchtvochtigheid in de ruimte daalt.

Bestellen bij wehkamp

Bij wehkamp vinden wij het belangrijk dat jij snel gebruik kunt maken van je nieuwe luchtbevochtiger of luchtontvochtiger. Daarom geldt voor alle producten die op voorraad zijn: vanavond voor 23:59 uur besteld, morgen al in huis! Je kunt zelfs kiezen tussen de middag- of avondlevering, zodat jij aanwezig bent als wij jouw nieuwe product komen brengen.