Huishouden

Airfryers & friteuses

In deze shop vind je alles wat je nodig hebt op het gebied van airfryers en friteuses. Bekijk ook onze hetelucht friteuses, waaronder de Philips Airfryer XXL. Wist je dat je met een hetelucht friteuse ...

36 resultatensorteren op
aanbevolen

Airfryers & friteuses

Tijd voor een borrel, gezellig met het gezin aan tafel of zin in een snelle hap? Binnen onze airfryers en friteuses shop zijn er veel mogelijkheden. Frituur je met een frituurpan of doe je dit toch liever met een hetelucht friteuse? Frituur je liever nog 'ouderwets'met een frituurpan? Dan biedt een frituurpan van merken als DeLonghi, Bestron en Princess uitkomst. Het is van belang om het vet of de olie vers te houden, zo is het bovendien een stuk gezonder dan wanneer je niet zelf frituurt. Heb jij liever de patat en de kroketten tegelijk op tafel staan? Ook dit is mogelijk dankzij de duo friteuse. Dit zijn twee frituurpannen in één.

Hetelucht friteuse

Heb je zin om te frituren, maar wil je het liever gezonder houden dan met een frituurpan? Dan biedt een hetelucht friteuse uitkomst voor jou. Deze hetelucht friteuses maken gebruik van hete lucht zodat je maar één lepel tot geen olie hoeft te gebruiken voor het bereiden van friet of de snacks. Met de hetelucht friteuse is het mogelijk om naast friet ook overheerlijke maaltijden te bereiden. Denk hierbij aan groente-, vlees- en visgerechten. Ben jij overtuigd van de hetelucht friteuse? De echte toppers zijn de Philips Airfryer en de Tefal Actifry. Heb je wat minder budget? Ga dan voor een hetelucht friteuse van Bestron of Emerio. Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe frituurpan is er van alles mogelijk. Bij wehkamp heb je de keuze uit tientallen verschillende soorten. Er zit vast en zeker een friteuse tussen die helemaal geschikt is voor jouw gezin. Afgezien van welke wensen en eisen je ook hebt!