Philips strijkijzers

4 resultaten
aanbevolen

4 resultaten

Comfortabel strijken met Philips strijkijzers

Het is altijd fijn om huishoudelijke apparatuur te hebben waarmee je de dagelijkse klusjes in huis heel wat makkelijker maakt. De was strijken is een taak waar vrijwel niemand blij van wordt. Maar met gekreukte kleding door het leven gaan, geeft je toch ook niet de beste uitstraling. Een ding is zeker: een strijkbout van Philips maakt deze vervelende klus een stuk makkelijker en leuker. Bij wehkamp vind je een groot aantal strijkijzers van Philips. Kijk rustig rond en maak je keuze.

Diverse modellen Philips stoomstrijkijzers

Philips is een heel veelzijdig merk dat op het gebied van strijkijzers aan alles heeft gedacht. Met de stoomstrijkijzers van het merk strijk je eenvoudig alle vervelende kreukels weg. Er zijn modellen die ervoor zorgen dat kalkdeeltjes uit het water niet op de kleding achterblijven, maar in het kalkreservoir worden opgevangen. Ook de zoolplaat van de modellen van Philips laat niets te wensen over. Moeiteloos glijden de strijkijzers over je was, zonder deze te beschadigen. Zelfs de basic modellen van Philips zijn van alle gemakken voorzien, zoals de Calc-Clean-schuifknop. Het Philips strijksysteem is extra slim en maakt gebruik van de OptimalTEMP-technologie waarmee je de temperatuur niet meer hoeft aan te passen. Heb je gevoelige kleding die je niet zomaar in de wasmachine gooit maar naar de stomerij brengt? Dan kun je met de Philips kledingstomer een bezoek aan de stomerij weleens een keer uitstellen. Deze handige Philips handstomer is heel makkelijk in gebruik en is ideaal om je kleding en gordijnen even snel op te frissen.

Klaar voor het zwaarste werk

Heb je altijd een enorme berg wasgoed met kreukels van jewelste om te strijken? Dan heb je het ijzersterke Philips strijkijzer met stoomgenerator nodig. Deze krachtpatser laat stoom met veel meer druk dan een gemiddeld stoomstrijkijzer vrijkomen. Hiermee strijk je zelfs de ergste kreukels met gemak glad. Ook is de Philips stoomgenerator heel geschikt om snel grote bergen was weg te werken. Je strijkt er veel sneller mee, doordat het waterreservoir heel groot is. Het is wel van belang te weten dat de Philips stoomgenerator een groot apparaat is, waar je een speciale strijkplank voor nodig hebt.

Een Philips stoomgenerator in de aanbieding kopen

Een stoomgenerator van Philips heeft een flink prijskaartje. Dat geeft niets, het apparaat is het meer dan waard. Toch kunnen we het ons goed voorstellen dat een aantrekkelijke aanbieding meer dan welkom is. wehkamp heeft regelmatig stoomgenerators van Philips in de aanbieding. Houd de sale dan ook in de gaten als je geen deal wilt missen.

Philips strijkijzers kopen bij wehkamp

Een Philips Powerlife strijkijzer of een stoomgenerator koop je bij wehkamp. Maak gebruik van de handige zoekfilters die we voor je hebben klaargezet. Hiermee vind je aanzienlijk sneller wat je zoekt. Selecteer hier de kenmerken waarover je strijkijzer dienst te beschikken, zoals de prijs en het soort strijkijzer. Je krijgt direct een bijpassend aanbod. Plaats je vandaag je bestelling, dan heb je je nieuwe strijkijzer morgen al in huis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.