Naaimachines

Bij ons vind je de naaimachine die past bij jou. Wij bieden diverse naaimachines en accessoires van merken als Necchi en Toyota voor zowel de gevorderde als de beginnende naaisters. Ook als je maar zo af en toe een naaimachine gebruikt, om bijvoorbeeld een broek korter te maken, kun je bij ons de geschikte naaimachine vinden.

4 resultaten
nieuwste collectie

4 resultaten

Naaimachines

Wanneer iets niet past, kapot is of je bent erop uitgekeken, dan kun je natuurlijk iets nieuws kopen. Maar als je een beetje handig bent, kun je er met een naaimachine hele mooie dingen van maken. Wij bieden je diverse naaimachines, paspoppen en accessoires van topmerken als Necchi en Toyota. Even oefenen en binnen de kortste keren weet jij je jeans, fluweel of dunne stoffen weer aan elkaar te naaien! Een goed voorbeeld van onze naaimachines is de Toyota Super J34. Dit ergonomische vrije-arm-model heeft allerlei sterke punten. Denk daarbij aan een ingebouwde verkorte handleiding, ingebouwde verlichting, maar ook een snelspoel- en klikvoetsysteem. Weet je even niet meer hoe je verder moet, dan helpt de ingebouwde tipgever je bij het opstarten en oplossen van eventuele problemen. Verder zijn er 34 ingebouwde steken en kun je hiermee maximaal 12 lagen jeansstof naaien. Uiteraard kun je de draadspanning, naaldstartpositie en steeklengte zelf bepalen. Mooi hè, dat we tegenwoordig zulke geavanceerde naaimachines hebben?

Zo werken naaimachines

Al vanaf 1830 zijn er naaimachines beschikbaar om ons te helpen met het naaien van stoffen. Uiteraard waren ze eerst alleen voor de industrie bedoeld, maar tegen het einde van de negentiende eeuw konden ook huisvrouwen ermee aan de slag. Eerst nog met een trapnaaimachine, maar de elektrische naaimachines volgden al snel. En die gebruiken we nog steeds! Je naait met twee draden garen. Een daarvan is op een spoeltje gewonden, de andere loopt van het garenklosje naar de naald. Tijdens de op-en-neerbeweging gaat de naald met draad door de stof en maakt daar een lusje, die tijdens het omhooggaan strak wordt getrokken. Dat is de manier waarop de naaimachines uit ons assortiment nog steeds werken. Kies jouw ideale apparaat!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.