Ski-jassen voor heren

25 Resultaten
Nieuwste collectie

25 Resultaten

Op naar de sneeuw met een ski jas voor heren

Beweeg je je graag voort in de sneeuw? Dan is een ski jas een must! Op deze pagina vind je verschillende soorten ski-jassen voor heren van diverse merken, zoals O’Neill, Protest, Falcon en Rehall.

Skiën in stijl

Bekijk het aanbod met ski-jassen en je ziet het meteen: allerlei jassen in verschillende kleuren die variëren van felle kleuren rood, geel en oranje, maar ook minder opvallende kleuren zoals een ski jas voor heren in zwart of grijs. Bij het merk Falcon wordt er bij de softshell ski jas voor heren vaak voor mooie blauwtinten gekozen, terwijl je bij de merken Protest en Icepeak vaak jassen in fellere kleuren voorbij ziet komen.

Geavanceerde ski-jassen voor heren waar je echt wat aan hebt

Behalve de verschillende kleuren zijn er ook verschillen als het gaat om het ademende vermogen van de jas en de waterdichtheid bij een bepaalde druk. De hoogte van het ademende vermogen geeft aan in hoeverre het materiaal van de jas in staat is om vocht naar buiten af te voeren. Hoe groter het getal van het ademende vermogen is, hoe meer ademend vermogen het materiaal heeft. Alle jassen op deze pagina zijn waterdicht, ook al staat er wat druk. Er is daarnaast ook een aantal jassen dat ook waterdicht is onder extreme druk.

Koop je ski jas voor mannen bij wehkamp

Een goede ski jas voor mannen biedt het lichaam de bescherming die het nodig heeft en is daarom een goede investering. Vergeet daarnaast niet om ook de ski-accessoires aan te schaffen die je nodig hebt om veilig de piste op te gaan, zoals een skihelm en een skibril. Geld besparen? Koop dan je nieuwe ski jas in de ski jas heren sale.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Fashion Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help