Snowboots voor heren

Op winterse dagen wil jij maar één ding: veilig en met droge voeten op je eindbestemming arriveren. Met de heren snowboots uit onze webshop lukt dit sowieso. Naast dat de snowboots je voeten lekker warm houden, bieden ze een goede grip en ondersteuning.

15 Resultaten
Aanbevolen

15 Resultaten

Waarom zijn heren snowboots onmisbaar?

Hoewel het buiten gesneeuwd heeft en ijskoud is moet jij naar een belangrijke afspraak. Je probeert voorzichtig te lopen, maar ineens maak je een enorme slide. Deze move levert je een natte broek en flink wat blauwe plekken op. Wil jij deze halsbrekende acties voorkomen deze winter? Koop dan heren snowboots in onze webshop. Snowboots bieden een goede grip en ondersteuning. Je loopt hierdoor zelfverzekerd door de straten. De snowboots houden je voeten bovendien warm en droog. Wel zo fijn als je een verkoudheid wilt voorkomen. En je sneakers of nette schoenen? Die neem je gewoon mee in een rugzak. Zo wissel je op school of op het werk snel je schoenen om.

Welke maat snowboots moet je kopen?

Als je snowboots voor heren koopt, is het soms verstandig om een maat groter te nemen dan je gewend bent. Zo moet je voldoende ruimte hebben om vrijuit te bewegen in de snowboot. Dit is fijn als je gaat wandelen of andere outdoor activiteiten, bijvoorbeeld tijdens de wintersport, gaat ondernemen. Je voet kan bovendien iets uitzetten door de kou en het is fijn als je met een dik paar sokken in de snowboot past. Twijfel je over de maat? In onze webshop heb je altijd ruim de tijd om heren snowboots te passen en te retourneren als ze niet goed zitten.

Waar op letten bij snowboots?

Als je snowboots gaat kopen, zijn er een aantal zaken waar je op moet letten. Zo moeten heren snowboots waterdicht zijn als je natte voeten wilt voorkomen. Kies voor gewatteerde boots als je extra warme snowboots zoekt. Mocht je steunzolen gebruiken, dan is het een must als de snowboots over een uitneembaar voetbed beschikken. Qua zool kies je bij voorkeur voor een profielzool. Een profielzool geeft net wat meer grip op natte en gladde wegen dan een andere type zool. Tot slot let je op de look van de snowboots voor heren. Ook als het vriest, sneeuwt of glad is wil jij er namelijk goed uit zien! Scoor daarom een boot die goed past bij je winterjas.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help