POP top teaser image

Cast Iron kleding voor heren

76 Resultaten
Aanbevolen

76 Resultaten

Cast Iron

De geschiedenis van Cast Iron gaat nog niet zo lang terug, namelijk naar het jaar 2003. Mannelijkheid, zelfverzekerdheid en anders dan anderen durven zijn staan centraal in de collecties. Het merk richt zich voornamelijk op ambitieuze, jonge mannen en maakt gebruik van klassieke items met een eigentijdse twist die zorgen voor de kenmerkende Cast Iron stijl.

Prepare for glory!

Prepare for glory is de slogan van het merk en duidt op het heroïsche karakter van het Cast Iron. Met de draak in het logo suggereert het merk al de focus op helden, mannen die de lat hoog leggen en avontuur niet uit de weggaan. Deze moedige, energieke mannen reflecteren waar het merk voor staat.

De vijf kernwaarden

De collecties van Cast Iron worden gemaakt van luxe, premium materialen met oog voor detail en zijn terug te brengen tot de vijf kernwaarden van het merk; mannelijk, zelfverzekerd, onderscheidend, bewust en ongepolijst. Deze waarden zijn in alle producten van Cast Iron terug te vinden en typeren de Cast Iron stijl. Van handgemaakte jeans tot grove breisels en leren jacks, je kunt van top tot teen gekleed in een Cast Iron look. Shop nu jouw Cast Iron look in onze uitgebreide collectie!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.