POP top teaser image

Butcher of Blue kleding voor heren

Ontdek het merk Butcher of Blue als je duurzame casual kleding voor heren zoekt. Dit Nederlandse merk heeft alle kledingstukken die je nodig hebt om je goed te voelen in de kleding die je draagt. Ontdek wat Butcher of Blue voor je heeft en bestel!

45 Resultaten
Aanbevolen

45 Resultaten

Duurzame kleding waar je je goed in voelt dankzij het aanbod met Butcher of Blue kleding voor heren

De Butcher of Blue kleding voor heren is duurzaam geproduceerd en dat geeft een goed gevoel. Het zit lekker, is kwalitatief goed én is goed te combineren. Bekijk het aanbod dat bestaat uit kleding in mooie aardetinten en comfortabele materialen. De items worden grotendeels gemaakt van katoen, maar af en toe zie je ook een kledingstuk van linnen voorbij komen. Dit natuurlijke materiaal is ideaal om te dragen in de zomer. Behalve een breed aanbod met T-shirts en polo’s, kun je bij Butcher of Blue terecht voor truien en casual overhemden. Combineer ze met de jeans, korte broeken en jassen van hetzelfde merk en je weet zeker dat de kleding die je draagt goed zit én goed staat.

Voel je zelfverzekerd en comfortabel in de kleding die je draagt

Met items van Butcher of Blue in je kledingkast weet je zeker dat het wel goed zit met je kledingstijl. En dat is precies wat de meeste mannen willen; gewoon iets uit de kast trekken zonder er teveel bij na te hoeven denken. De kleding is vooral geschikt om te dragen in je vrije tijd, maar wordt ook regelmatig naar het werk gedragen. Het ligt natuurlijk aan de dresscode op je werk, maar meestal volstaat een goede jeans met een mooi overhemd. De kleding is ook geschikt om mee te wandelen of te dragen als je een weekend weggaat. Dankzij de rustige aardetinten sla je de plank nooit mis en voel je je lekker en zelfverzekerd in de kleding die je draagt.

Investeer in goede kleding en je hebt altijd iets wat geschikt is om aan te trekken

Investeer in ieder geval in een aantal basisitems van Butcher of Blue, zodat je zeker weet dat je voor iedere dag goede kleding in je kledingkast hebt liggen. Koop een paar jeans van Butcher of Blue, korte broeken, shirts en een goede jas. Dankzij de optimale kwaliteit van de kleding kun je voorlopig wel vooruit. Hou je wel goed aan het wasvoorschrift en doe de kleding zo min mogelijk in de droger, dan blijft het op zijn mooist!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Denim Deals
Shop 20% korting

Categorieën

Mijn account
Help