POP top teaser image

Zomerjassen voor heren

Nieuw seizoen, nieuwe jas! De zomers in Nederland kunnen soms best fris zijn, dus een fijne zomerjas is zeker geen overbodige luxe. Van een leren jasje tegen de ochtendkou tot een stoere spijkerjas tijdens de frisse zomeravonden in onze uitgebreide collectie vind je diverse soorten zomerjassen. Ook voor meer sportieve jacks, zoals een bomberjack van G-star of Topman kun je bij ons terecht.

56 Resultaten
Nieuwste collectie

56 Resultaten

Zomerjassen voor heren

Elk seizoen vraagt zijn eigen jas, zo ook de zomer. Een zomerjas is onmisbaar met het grillige weer in Nederland. Het is toch vaak nodig om een dunne zomerjas te dragen met temperaturen die niet altijd tropisch zijn. De zomerjas is weer een benaming voor het gebruiksmoment, want zo hebben we leren jassen, spijkerjacks en bomberjacks die kunnen fungeren als een perfecte zomerjas.

Zomerjassen van topmerken

We hebben een grote collectie zomerjassen van heel veel topmerken, en onze collectie is elk jaar weer groeiende. We voegen elk seizoen weer topmerken toe aan ons assortimenten, zo zijn laatst de zomerjassen van Scotch & Soda en Topman toegevoegd aan ons assortimenten. Daarnaast hebben we ook leren jacks van Goosecraft en bomberjacks van o.a. Only & Sons die perfect zijn voor deze zomer.

Een zomerjas voor elke man

Voor elke type man is er wel zomerjas te vinden in onze collectie. De sportieve man gaat voor één van de sportjacks van adidas originals. De man die graag casual gekleed gaat, gaat voor een stoer jack van G-star RAW. Elke zomer kun je bij Wehkamp terecht voor een goede zomerjas tegen een scherpe prijs.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën