Leren jassen voor heren

Het leren jack is meestal een grote uitgave maar ook een investering in je kledingkast. Een leren jas gaat jaren mee en gaat nooit uit de mode. De leren jassen van Mango en PME Legend zijn wat meer afgestemd op de trends van tegewoordig. De leren jacks van Goosecraft zijn altijd goed en hier hebben we dan ook een ruime keuze in. De leren jas is dus een echte must voor iedere man.

25 Resultaten
Nieuwste collectie

25 Resultaten

Hoe draag je een leren jack?

Hoe je lederen jassen voor heren draagt, is afhankelijk van de look die je wilt samenstellen. Zo is een zwart leren jack voor heren ideaal om te dragen op een jeans of een cargo broek. Deze casual en hippe outfit is ideaal om te dragen in je vrije tijd. Wil je een wat nettere outfit creëren, bijvoorbeeld om te dragen naar een sollicitatiegesprek of een date? Draag de leren jas dan op een zwarte broek. Dit in combinatie met een zwart shirt zorgt voor een stoere en stijlvolle look. Onze mening? Heren in een leren jas zijn onweerstaanbaar! Wij weten dus zeker dat je met je nieuwe leren jack die baan scoort of een gezellige date hebt.

Hoe strak moet een leren jasje zitten?

Als je een leren jack voor heren gaat kopen, is het belangrijk om de goede maat te kiezen. Een te kleine jas zit niet lekker en laat je dikker lijken. Een te grote jas ziet er wat knullig uit. Je wilt namelijk niet dat mensen denken dat je de jas van je vader draagt! Pas de lederen jassen voor heren daarom uitgebreid voordat je een keuze maakt. Bestel gerust twee maten als je twijfelt en goed wilt kunnen vergelijken welke jas het beste zit. Pas de jas met een dikke trui eronder. Zo weet je zeker dat je het leren jack voor heren ook in de winter kunt dragen. Beweeg je armen en check of je je goed kunt bewegen. Een leren jas loopt ongeveer een halve centimeter uit. Koop de jas dus niet al te groot.

Hoe verzorg je een leren jas en hoe lang gaat een leren jas mee?

Een kwalitatief goede leren jas voor heren gaat zo’n 4 jaar mee. Het is wel belangrijk om de jas goed te verzorgen. Check de wasinstructies of breng hem naar de stomerij als je geen risico wilt nemen. Was de jas niet te vaak en verwijder vlekjes bij voorkeur met een lederspray en een zachte borstel. Hang de jas niet aan het lusje, maar aan een klerenhanger. Behandel de jas voordat je hem gaat dragen met een vlek- en waterafstotende lederspray. Wedden dat jij lang plezier hebt van je zwart leren jack voor heren?

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.