Tommy Hilfiger riemen voor heren

7 Resultaten
Aanbevolen

7 Resultaten

Altijd stijlvol voor de dag met een riem van Tommy Hilfiger voor mannen

Shop hier je nieuwe favoriete Tommy Hilfiger riem voor heren. Je hebt keuze uit de klassieke kleuren en stijlen, maar kan ook voor iets vernieuwends gaan. Welke riem past goed bij jou?

Juiste riem voor de gelegenheid

Wat voor riem voor heren je het beste koopt, hangt grotendeels af van de gelegenheid waarbij je de riem wilt dragen. Een leren riem van Tommy Hilfiger is perfect voor naar kantoor. Een gevlochten riem van Tommy Hilfiger is juist meer casual. Hoewel tegenwoordig riemen niet per se meer met schoenen hoeven te matchen, wordt dit op sommige kantoren nog wel op prijs gesteld. Mocht je de riem naar zeer formele gelegenheden willen dragen, dan kies je het beste een artikel dat bij je nette schoenen past.

Hoe kies je de juiste maat riem?

Weet je niet welke maat Tommy Hilfiger riem voor heren je het beste kunt kopen? Meet je taille op of meet je oude riem op van de gesp tot aan het gaatje waarop jouw riem het prettigst zit. Stel: je taille is 93 centimeter. Kies dan een riem die het dichtst bij die maat ligt. In dit geval is dat riemmaat 95. Op deze manier krijg je een riem die je op het middelste gaatje kunt sluiten, zodat de resterende band in de lus van je broek kan worden weggestopt.

Koop je Tommy Hilfiger riem in de sale

Wil je echt van mooie prijzen genieten? Koop dan je Tommy Hilfiger riem met korting. Op deze manier bespaar je veel geld en kun je gemakkelijker een extra riem kopen die bij je tweede paar schoenen past. Neem een kijkje in de outlet en wellicht vind je daar de perfecte riem van Tommy Hilfiger voor heren.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.