Bruine riemen voor heren

137 Resultaten
Aanbevolen

137 Resultaten

De bruine riem voor heren die jouw outfit compleet maakt

Een riem lijkt misschien een klein detail, maar het is de accessoire die jouw outfit afmaakt. De juiste riem kopen is dus belangrijk. Ben jij nog op zoek naar een bruine suède riem voor heren of een bruine leren heren riem? Wij helpen je graag bij het kiezen van het juiste exemplaar.

Een riem voor zakelijke of casual outfits?

Welke riem je kiest, zal grotendeels afhangen van de outfits waarbij je de riem wilt dragen. Gaat het om vrijetijdskleding of zoek je een bruine riem voor heren voor bij een pak? Kies voor zakelijke outfits het beste een gladde, bruine, leren heren riem of een bruine suède riem voor heren. Kies voor een vrij smal item, het liefst 3 tot 3,5 centimer breed. Hoewel tegenwoordig riemen niet meer dezelfde kleur hoeven te hebben als je schoenen ziet men dit bij zakelijke outfits liever wel. Kijk dus eerst even welke kleur schoenen je in de kast hebt staan. Ben je op zoek naar een bruine belt voor een casual outfit? Veel mannen kiezen in dat geval graag voor een wat bredere versie. Kies voor een stoere gevlochten riem voor heren in bruin of voor een riem van geleefd leer. Als je voor een breder exemplaar gaat, is het wel raadzaam om eerst te kijken hoe groot de lussen van je broeken zijn.

Ga voor een riem van kwaliteit

Op zich is er niets mis met een goedkoop product. De meeste exemplaren gaan een jaartje mee. Op deze manier kun je regelmatig een nieuwe kopen en houd je je accessoires afwisselend. Als jij juist een riem wilt hebben die jou de komende jaren van dienst kan zijn, kies je beter voor een goede leren riem van een bekend merk. In ons assortiment vind je accessoires van al je favoriete merken, waaronder de Tommy Hilfiger riem voor heren in bruin en riemen van Profuomo, G-Star RAW en Diesel.

De juiste riemmaat kiezen

De maat van een riem is het aantal centimeters van de gesp tot het middelste gaatje. Er wordt namelijk vanuit gegaan dat een riem het meest comfortabel zit wanneer deze op het middelste gaatje gesloten wordt. Kies een riemmaat die het dichtst bij jouw taillemaat ligt. Als je bijvoorbeeld gemeten hebt dat jouw taille een omvang heeft van 97 centimeter, dan kies je het beste voor riemmaat 95.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.