POP top teaser image

Sportvoeding

Als je veel sport, is het belangrijk om genoeg energie en de juiste voedingsstoffen binnen te krijgen. Het kan soms lastig zijn om dit uit je dagelijkse voeding te halen. Daarom hebben wij sportvoeding voor je, zodat je jouw lichaam kan voorzien in z’n behoeftes. Ontdek nu ons totale aanbod sportvoeding!

5 Resultaten
Aanbevolen

5 Resultaten

Sportvoeding

Je bent iemand die regelmatig sport (minimaal twee keer per week) en graag vooruitgang wil boeken. Het is belangrijk dat jij de juiste voeding binnenkrijgt om vooruitgang te boeken, maar ook om je lichaam goed te laten herstellen van (intensieve) work-outs. Als je regelmatig sport vraagt je lichaam om voldoende voedingsstoffen om te kunnen herstellen, om te groeien en om je energie op pijl te houden. Isostar is zo’n merk dat volledig gefocust is om een sporter zoals jij te voorzien van de nodige brandstoffen.

Eiwitshakes

Eiwit is een van de belangrijkste bouwstoffen van ons lichaam en zorgen voor een sneller spierherstel. Jij als fanatieke sporter kan dit zeker goed gebruiken en om die reden hebben wij eiwitshakes met verschillende smaken voor jou klaarliggen, zodat het drinken er van een feestje wordt. Het is soms lastig om na een intensieve work-out direct een voedzame maaltijd klaar te hebben staan en op die momenten biedt een eiwitshake de uitkomst. De eiwitshakes zorgen niet voor een verhoging van jouw spiermassa, maar zorgen ervoor dat scheurtjes in jouw spieren sneller herstellen. Pas wel op dat je niet een overschot aan calorieën binnen krijgt dankzij de eiwitshakes, door deze elke dag te nuttigen. Gebruik de shakes puur ter aanvulling van je eiwit behoeftes en voor het herstel van je spieren.

Een groot assortiment

Naast de bekende eiwitshakes kan je bij wehkamp ook terecht voor bidons, eiwitshake bekers, sportrepen, energiedranken en afslanktabletten. Alles wat bij kan dragen aan een fit lichaam vind je in deze shop van sportvoeding! En bestel je het vanavond voor 23:59 uur, dan heb je het morgen al in huis. Direct aan de slag dus!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help