POP top teaser image

Elie Saab eau de parfum

1 Resultaat
Aanbevolen

1 Resultaat

Elie Saab parfum boost je zelfvertrouwen

Elie Saab parfum is heerlijk fris, vrouwelijk en hip. Het geurtje past perfect bij zelfverzekerde ladies die flawless voor de dag willen komen. Met dit parfum op krijg je spontaan zin om je hoge hakken uit de kast te trekken en de stad onveilig te maken! Koop in onze webshop direct je favo Elie Saab Girl of Now Forever eau de parfum of maak gebruik van ons zoekfilter. Door jouw voorkeuren in te stellen, vind je binnen de kortste keren een parfum die goed bij jou past. Kies bijvoorbeeld voor een bloemig geurtje of ga voor een warm en oriëntaals parfum.

Elie Saab parfum Girl of Now of Le Parfum

De twee populairste geurtjes van Elie Saab zijn Girl of Now en Le Parfum. Girl of Now is een heerlijke bloemachtige geur die onder andere oranjebloesem, patchouli, amandelen en peer facetten bevat. Dit frisse geurtje is ideaal om tijdens een date in het park of een sollicitatiegesprek te dragen. Je koopt Elie Saab Girl of Now in 30 ml, 50 ml of 90 ml. Een andere bestseller van Elie Saab is Le Parfum. Le Parfum is oriëntaals en bloemig en bevat Afrikaanse oranjebloem, jasmijn, patchouli, ceder, roos en witte honing. Je koopt Elie Saab Le Parfum in 90 ml als je (net als wij) dol bent op dit unieke luchtje. Tip: een parfum van Elie Saab is een leuk cadeau voor je lover, beste vriendin, moeder of zus. Meer cadeaus voor haar shop je in onze webshop.

Shop Elie Saab parfum in de aanbieding

Het Elie Saab parfum Girl of Now of Le Parfum extra voordelig scoren? Dat doe je door onze sale in de gaten te houden. Wij hebben regelmatig scherpe acties en bieden je nog veel meer voordelen. Zo bezorgen we supersnel en helemaal gratis als je voor minimaal 20,- bestelt. Tot snel!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.