LOVE2WAIT zwangerschaps mode voor dames

Hoera je bent zwanger! En terwijl het wonder van nieuw leven groeit, kies jij de leukste LOVE2WAIT positiekleding uit. Deze hippe positiekleding is zeer comfortabel en biedt ondersteuning aan je groeiende buik. De collectie bevat alles wat je nodig hebt om je zwangerschap goed gekleed door te komen. Er zijn jurkjes, tops, rokken en natuurlijk zwangerschapsjeans.

95 Resultaten
Aanbevolen

95 Resultaten

LOVE2WAIT positiekleding

Je bent zwanger! En na een paar maanden zitten je kleren toch echt te strak. Je jeans voelt niet lekker aan je taille – als je hem al dicht krijgt natuurlijk – en je favoriete tops zijn veel te kort. Dan wordt het tijd voor LOVE2WAIT positiekleding.

Complete collectie

De collectie LOVE2WAIT positiekleding, verkrijgbaar van maat 32 tot en met 42 (XXS tot en met XL) en voor jeans van maat 26-28 tot en met 56-34, heeft alles wat je nodig hebt om trendy je zwangerschap door te komen. De collectie bestaat uit mooie jeans, hippe tops, chique tunieken, vrolijke jurkjes en warme truien en vesten. Voor ieder jaargetijde heeft LOVE2WAIT de perfecte kleding die je buik ondersteunt en je lichaam in alle stadia van je zwangerschap mooi omhult.

Ook voor na de zwangerschap

Terwijl je tijdens je zwangerschap geniet van LOVE2WAIT positiekleding, kun je na de bevalling ook van deze collectie genieten. Na de bevalling krijg je te maken met het geven van borstvoeding (als je hiervoor kiest natuurlijk). Dan is het wel zo fijn om LOVE2WAIT voedingskleding te dragen. Deze trendy lijn maakt het voeden van je kindje een stuk gemakkelijker.

Vandaag bestellen, morgen in huis

Beginnen je kleren krapper te zitten? Bestel dan vandaag nog je nieuwe garderobe met LOVE2WAIT positiekleding. Wij bezorgen het morgen dan al bij je thuis, zodat je meteen weer comfortabel door het leven kan.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën