POP top teaser image

Sale: zwangerschaps kleding voor dames

362 Resultaten
Aanbevolen

362 Resultaten

De mooiste zwangerschapskleding in de sale

Wauw, je bent zwanger! Ondanks de vlagen van ochtendmisselijkheid, de gezwollen voeten en de pijntjes, is het jouw tijd om te stralen. Wij helpen je graag om lekker te shinen met je prachtige buik(je). Hoe? Met onze mooie, stijlvolle en comfortabele zwangerschapskleding voor een fijne prijs in onze zwangerschapskleding sale!

Geld besparen op je tijdelijke garderobe

De kleding die je tijdens je zwangerschap draagt, heb je maar tijdelijk nodig. Als je kleine eenmaal geboren is, kun je de meeste zwangerschapskleding niet meer dragen. Daarom vinden veel vrouwen het zonde om veel geld uit te geven aan hun zwangerschapskleding.

Gelukkig is dat ook helemaal niet nodig. Bij wehkamp kun je namelijk de mooiste zwangerschapskleding kopen, voor een kleine prijs. Neem een kijkje in onze zwangerschapskleding outlet! Hier vind je jurken, jeans, shirts en jassen. Heb je bijvoorbeeld een winterjas nodig? Koop dan een mooie zwangerschaps winterjas in de sale.

Wanneer heb je zwangerschapskleding nodig?

In het begin van je zwangerschap draag je je normale kleding. Na een tijdje ga je echter merken dat je eigen kleding niet meer zo lekker zit. Het is zo ver: tijd om zwangerschapskleding te kopen!

Maar wanneer komt dat moment precies? Dat verschilt per persoon. De ene vrouw heeft na een maand zwangerschap al last van een te strakke broek, terwijl de ander na vier maanden nog steeds haar oude spijkerbroeken draagt. Merk je dat je kleding niet meer lekker zit, vooral aan het einde van de middag en in de avond? Dan is het tijd om naar zwangerschapskleding te gaan kijken. Over het algemeen is dit rond de 3 maanden in de zwangerschap.

Welke zwangerschapskleding heb ik nodig?

Het is niet nodig om een complete garderobe zwangerschapskleding aan te leggen. Natuurlijk is dit helemaal aan jou, maar over het algemeen ben je er ook als je een paar items koopt. Wel zo fijn, want de komst van die kleine drukt ook al flink op de bankrekening. Welke items je in ieder geval nodig hebt? Dat zijn de volgende:

  • Een zwangerschapskleding broek, zoals een fijne jeans of een nette pantalon
  • Een leuke rok en/of jurk
  • Een legging en/of panty
  • Basic shirts en singlets
  • Een trui en/of vest
  • Minimaal twee zwangerschapsbeha's
  • Een (winter)jas (tip: kies je zwangerschaps winterjas in onze sale)
  • Bad- en/of sportkleding

In welke aantallen je zwangerschapskleding koopt, is vooral afhankelijk van je persoonlijke smaak. Draag je veel jurkjes en rokken? Dan koop je meer zwangerschaps jurken en rokken dan broeken, shirts en singlets. Je bepaalt helemaal zelf wat je draagt tijdens die prachtige periode van je zwangerschap.

Welke maat zwangerschapskleding heb ik nodig?

Zwangerschapskleding biedt extra rek in de gebieden waar je dit nodig hebt tijdens je zwangerschap. Je kunt de kleding in je standaard maat aanschaffen. Zwangerschapskleding mag niet te groot zijn, maar houd er wel rekening mee dat je hier nog een beetje in moet groeien. Goed om te weten: zwangerschapskleding mag in ieder geval niet knellen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.