Expresso tops voor dames

75 Resultaten
Aanbevolen

75 Resultaten

Met Expresso topjes in het zonnetje

Expresso weet met iedere ontworpen top de drager in het zonlicht te zetten. Dit merk laat je heerlijk jezelf zijn, terwijl het stijl, comfort en uniciteit biedt. Klinkt een Expresso top als de ideale aanvulling op jouw garderobe? Bekijk dan wat we voor jou in huis hebben!

De mooiste kleuren speciaal voor jou.

Er is niets dat je dag zoveel kleur geeft als bonte details in je outfit. Kies daarom een prachtige Expresso top in het groen, een Expresso top in het blauw of een mooie rode top. Natuurlijk kan het ook zijn dat zwart het helemaal is voor jou of dat je gewoon al genoeg kleur in je kledingkast hebt hangen. Gelukkig hebben wij ook de leukste Expresso top in zwart of in wit voor jou in het assortiment. Je kunt voor een top gaan in een egale kleur of jezelf trakteren op een prachtige top met print. Expresso heeft de leukste tops met grafische prints, dierenprints en bloemenprints speciaal voor jou. Welke laat jouw hart sneller kloppen?

Expresso top in de sale

Expresso heeft zoveel verschillende ontwerpen, kleuren en patronen in het assortiment dat een keuze maken onmogelijk lijkt. Gelukkig profiteer je bij ons regelmatig van de beste Expresso sale, zodat je geld kunt besparen op je aankoop en ruimte overhoudt in je budget voor een tweede top!

De Expresso top voor jou

We hebben een top van Expresso voor iedereen, waardoor je nooit met lege handen van je virtuele shopping trip hoeft thuis te komen. Kies voor een top die past bij jouw stijl en garderobe, en die iets extra’s heeft waar jij echt vrolijk van wordt. Ga voor een blousetop of een zomerse spaghettitop. In welk kledingstuk zie jij jezelf over straat gaan?

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.