Geisha t-shirts & tops voor dames

87 Resultaten
Aanbevolen

87 Resultaten

Geisha shirts en tops bij wehkamp

Hoewel de naam anders doet vermoeden, is Geisha een echt Nederlands kledingmerk voor dames. Geisha staat voor goede kwaliteit voor een schappelijke prijs. Koop je unieke Geisha shirt voor dames bij wehkamp. Als je eenmaal de leuke prints op een Geisha T shirt gezien hebt, ben je verkocht.

Ontdek de unieke prints van Geisha

Vind je het niet erg om op te vallen? Heb je een eigen identiteit en wil je dat uitstralen? Een Geisha shirt voor dames staat met zijn unieke prints voor creativiteit. De ontwerpers halen hun ideeën voor de prints uit boeken en tijdschriften. Ook doen ze inspiratie op tijdens reizen en bezoeken aan tentoonstellingen. Ontdek ook de andere mode-items van Geisha in dezelfde unieke stijl. Je dochter verwen je met een meisjes T-shirt van Geisha uit de kinderkledinglijn.

Zwart en wit zijn nooit meer doorsnee

Wie dacht dat zwart en wit saai zijn, heeft de shirts van Geisha nog niet ontdekt. Kies voor een Geisha shirt in het zwart met een zilveren opdruk of een opdruk met glitters. Wil je wel een zwart shirt, maar geen shirt waarvan er dertien in een dozijn gaan, kies dan voor een top met pofmouwtjes.

Mooie combinaties

Elk shirt staat geweldig op een skinny of een jeans. In de zomer combineer je je top met shorts of een rokje. De shirts met halflange mouwen draag je zelfs al in het vroege voorjaar, eventueel in combinatie met een vest.

Koop je Geisha shirt in de sale

De shirts van Geisha zijn al heel betaalbaar. In onze sale zijn ze nog een stuk aantrekkelijker geprijsd. Koop bijvoorbeeld niet alleen een Geisha shirt in het zwart, maar ook een Geisha shirt in het wit. Een vrouw kan tenslotte nooit genoeg shirts hebben!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.