JOSH V t-shirts & tops voor dames

11 Resultaten
Aanbevolen

11 Resultaten

Neerlands trots: Josh V shirts

Josh V is een merk van Nederlandse bodem. Josh Veldhuizen richtte haar merk op in 2011 en ondertussen is het een van de snelst groeiende modemerken van het continent! Het is ook niet moeilijk te zien waarom. Een shirt van Josh V heeft een zeldzame verfijndheid die vrouwen elegantie en power geeft. Wil jij ook graag gezien worden in een uniek Josh V shirt? Bekijk dan snel ons assortiment!

Je favoriete Josh V shirt

Josh V brengt de casual stijl samen met kwaliteit en authenticiteit. Zo kun je gaan voor een basic Josh V Dora shirt, dat werkelijk bij iedere outfit past, of een Josh V shirt in het zwart met een opvallende opdruk. Daarnaast hebben we natuurlijk de classy Josh V shirt in wit die iedere vrouw laat stralen. Een Josh V shirt in zwart of in wit heeft een klassieke charme over zich en staat geweldig op iedere broek en rok.

Josh V shirt in de sale

Josh V is een uniek merk met producten van kwaliteit. Dit jonge maar snel groeiende merk brengt het beste van het beste op de markt en daar betaal je natuurlijk ook voor. Toch hoef je bij ons niet lang te sparen om je favoriete shirt van Josh V in te slaan. Wij trakteren je namelijk graag met regelmaat op een geweldige Josh V in de sale!

Ben jij een trendsetter?

Josh V is een groeiend merk en we verwachten in de toekomst nog veel meer van de ontwerpen van Josh Veldhuizen te zien. Met het dragen van de huidige collectie gun je jezelf het voorrecht een trendsetter te zijn en shirts in huis te halen die in de toekomst zullen worden bestempeld als de 'echte klassiekers'! In welke classic loop jij straks rond?

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Denim Deals
Shop 20% korting

Categorieën

Mijn account
Help