Paarse rokken voor dames

17 Resultaten
Aanbevolen

17 Resultaten

Variëren met paarse rokken

Er zijn ontzettend veel verschillende kleuren paars en juist dat maakt het mogelijk om de paarse rok in diverse designs en kleuren te ontwerpen. De rokken worden bijvoorbeeld gefabriceerd van prachtige stoffen met een bloemenprint, maar je komt op deze pagina ook rokken tegen in een prachtige lilakleur. We hebben het bovendien nog niet gehad over de verschillende lengtes, details en soorten materiaal.

Jij bepaalt hoe je 'm draagt

De lengte van een rok bepaalt voor een groot deel je totale look. Zo ziet een paarse lange rok er fantastisch uit met een mooi sandaaltje eronder, maar is ook de korte rok een mooi item om geweldige combinaties mee te maken. Combineer een korte paarse rok voor dames bijvoorbeeld met een panty en een hoog laarsje of draag hem juist met blote benen en een slippertje. Jij bepaalt!

Diverse rokken van verschillende materialen

De keuze voor een bepaalde materiaalsoort is ook erg bepalend voor de totale look. Zo geef je jezelf met een paarse satijnen rok een klassieke uitstraling, terwijl een rok van polyester je look juist luchtig maakt. We hadden het eerder al over de lange en de korte rok, maar wanneer je een keuze hebt gemaakt, ben je er nog niet. Zo is het aanbod met korte en lange rokken ook nog onder te verdelen in wikkelrokken, mini rokken, midi rokken, a-lijn rokken en plissé rokken.

De plissé rok

Natuurlijk zijn alle rokken in de kleur paars fantastisch om te zien, maar we weiden graag nog wat verder uit over de plissé rok in de kleur paars. De paarse plissé rok of lila plissé rok is zo'n item waar veel vrouwen weg van zijn. De rok met plooien zwiert prachtig om je heen als je loopt en is eindeloos te combineren, bijvoorbeeld met een stoer jack, een mooie blazer of gekleurde top.

Wij houden van paars

Fabienne Chapot, Only, Harper & Yve, America Today; allemaal merken die ook vinden dat de paarse rok een geweldig item is om aan je garderobe toe te voegen. Een rok in de kleur paars is waarschijnlijk nét even anders dan de items die je normaal op een doordeweekse dag draagt. Maar waarom eigenlijk? Gun het jezelf gewoon om elke dag een rok in een fantastische kleur te dragen en koop vandaag nog een mooie rok in paars waar jij je geweldig in voelt!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.