Beige rokken voor dames

71 Resultaten
Aanbevolen

71 Resultaten

De beige rok: trendy, comfy en veelzijdig

Ben je op zoek naar een een rok die je met vrijwel ieder item in je kast combineert? Bekijk onze beige rokken eens. Een beige rok is trendy, comfy en lekker veelzijdig. Want door de subtiele kleur van dit item combineer je hem met vrijwel ieder kledingstuk. Dat is nog eens lekker mixen en matchen!

Geschikt voor allerlei gelegenheden

Een zandkleur rok is geschikt voor veel verschillende gelegenheden. Je draagt dit kledingstuk op kantoor, maar ook naar een feestje. En ga je een dagje winkelen met je vriendinnen? Dan trek je gewoon weer je favoriete rok uit de kast! Want met je beige rok zie jij er effortlessly stylish uit.

Kies je favoriete model

Ga je een beige rok voor dames kopen? Dan heb je de keuze uit veel verschillende modellen. Je bepaalt helemaal zelf welke look het beste bij jou en jouw personal style past.

Laat je curves zien met een kokerrok of overslag rok

Een beige kokerrok sluit volledig aan op je lichaam. Deze rok laat je mooie curves dan ook goed zien. Veel mensen associëren de kokerrok met het kantoorleven, maar deze rok is zoveel meer! Je draagt een kokerrok bijvoorbeeld ook op een feestje.

De overslag rok staat ook wel bekend als wikkelrok. Deze rok wikkel je als het ware om je lichaam heen. Een beige overslag rok zit niet te strak, maar laat wel je prachtige curves zien. Vrouwelijk en elegant!

De plisse rok danst met je mee

Een plisse rok in het beige wordt ook wel een beige plooirok genoemd. Als je stilstaat, valt de stof van deze rok recht naar beneden. Ga je bewegen, dan danst de stof van de rok met je mee.

Mini, midi en maxi

Een mini rok is lekker kort en daardoor erg geschikt voor in de zomer. Heb je mooie benen en laat je deze graag aan de buitenwereld zien? Dan is de mini rok perfect voor jou.

Een midi rok komt tot op of net iets onder de knie. De beige midi rok is dan ook erg geschikt voor op kantoor. Want waar je in veel werkomgevingen geen mini rok kunt dragen, is een midi rok wel gepast.

Een beige maxi rok komt tot de enkel. Deze rok is geschikt voor iedere gelegenheid. Je draagt de rok op kantoor, maar ook op een feestje of tijdens een dagje uit. En omdat een beige lange rok iets meer bescherming biedt tegen de weersinvloeden, draag je hem ook in het voorjaar.

Hoe combineer je een beige rok?

De kleur beige is erg veelzijdig. Je combineert hem met basic kleuren zoals zwart en wit, maar ook met fellere kleuren zoals blauw, roze en rood. Ook de kleur bordeauxrood staat bij de kleur beige prachtig. Uiteindelijk bepaal je helemaal zelf hoe je je nieuwe favourite wil stylen. Beige rokken bieden in ieder geval meer dan voldoende mogelijkheden! Met dit trendy item kun je alle kanten op.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.